FOOD PROCESSOR 200 ML SO STLAČOVADLOM, ČIERNY
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

FOOD PROCESSOR 200 ML SO STLAČOVADLOM, ČIERNY

Príslušenstvo k tyčovým mixérom Bamix. Premenia váš Bamix na výkonný elektrický mlynček.

Čítajte viacZobraziť menej
49,00 € (s DPH)
Kód:
440.019
Značka:
Porovnať0
Popis

Food processor so stlačovadlom

Pomocou food processora premeníte váš tyčový mixér Bamix na výkonný elektrický mlynček, ktorý vám uľahčí spracovanie všetkých druhov potravín - sušených i čerstvých. Spoľahlivo v ňom spracujete sušenú zeleninu, tvrdý syrčokoládu, cukor, koreniny (muškátový oriešok, škorica, korenie, rasca), kávu, oriešky, sušené ovocie, obilniny, mak aj čerstvé bylinky. Zvlášť ho oceníte pri príprave detskej stravy aj nátierok všetkého druhu. A ak sa ráno nezaobídete bez zdravých raňajok v podobe müsli s orechmi a sušeným ovocím, potom je pre vás food processor doslova nenahraditeľný. 
Milujete arašidové maslo? Vyrobiť ho vo food processore je otázka niekoľkých minút!
Minul sa vám doma práškový cukor? Food processor spracuje aj kockový cukor na jemný práškový.

Stlačovadlo slúži na zmenšenie mlecieho priestoru, udržuje suroviny v kontakte s nožmi, a tým zefektívňuje ich spracovanie - využijete ho pri spracovaní ľahkých a drobných surovín (guľôčky korenia, bylinky, korenie).

Ide o originálne príslušenstvo k mixérom Bamix (tyčový mixér Bamix slúži ako pohonná jednotka food processora, s inými tyčovými mixérmi nie je kompatibilný).

  • Vhodné pre všetky typy mixérov Bamix okrem radu Gastro,
  • objem 250 ml,
  • priemer 12 cm, výška 9 cm,
  • záručna doba 2 roky.

Prečo si vybrať Bamix?

Ponorné mixéry od švajčiarskej firmy Bamix predstavujú kvalitu, trvanlivosť, nadčasovosť a eleganciu. Už od roku 1954, kedy bol vyrobený prvý tyčový (ponorný) mixér, sa kládol dôraz na niekoľko dôležitých vlastností mixéra. Kvalita, kompaktnosť a trvanlivosť zastrešená švajčiarskym štandardom ručného spracovania a kontrolou každého kusa.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
440.019
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
199,00 € (s DPH)
100 % výkonný multifunkčný pomocník do vašej kuchyne. Precízny, výkonný, spoľahlivý a tichý. Ideálny darček pre nastávajúcich rodičov. Súčasťou balenia je okrem samotného mixéra bielej farby aj uzatvárateľná sklenená...
249,00 € (s DPH)
100% výkonný multifunkčný pomocník do vašej kuchyne. Precízny, výkonný, spoľahlivý a tichý. Bamix - bol prvý a stále je najlepší! Jediný mixér stále vyrábaný v Európe. V matne červenej farbe, kombinovaný s čiernymi...

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.