TOGO 180 W TYČOVÝ MIXÉR, KRÉMOVÝ Farba Oranžová
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

TOGO 180 W TYČOVÝ MIXÉR

Tyčový mixér Bamix toGO 180 W je skvelou voľbou pre všetky domácnosti.

Čítajte viacZobraziť menej
159,00 € (s DPH)
Farba
  • Béžová
  • Oranžová
  • Modrá
  • Zelená
Kód:
101.927
Značka:
Porovnať0
Popis

Informácia o produkte

Bamix toGO 180 W tyčový mixér

Túžite po čerstvo pripravenom smoothie alebo krémovej polievke, ktorú si vezmete pri cestovaní do práce alebo do zahraničia? Hrnček s objemom 500 ml je prenosný, uzatvárateľný a má veľký otvor určený pre pohodlnú konzumáciu pripraveného nápoja. Inšpiráciu nájdete vo viacjazyčnej kuchárke, ktorá obsahuje 35 skvelých receptov, ktoré môžete s vašim novým mixérom pripraviť.

 príkon: 180 W

rýchlosť:              1. stupeň až 11 000 otáčok/minútu

2. stupeň až 16 000 otáčok/minútu

 hmotnosť: 940 g

dĺžka káblu 1,8 m

5 minut nepretržitého fungovania

V balení okrem prenosného, izolovaného hrnčeka nájdete 4 základné vymeniteľné nástavce a samotný mixér.

 

Balenie obsahuje :

Bamix toGO 180 W

 Multifunkčný nôž

Seká, drví a mixuje surovú aj varenú zeleninu, ovocie, suroviny pre detské výživy, varené mäso, mrazené ovocie a kocky ľadu. Využijete ho tiež pri príprave polievok a omáčok rovnako tak i ľahkých a tekutých ciest, ale tiež pri príprave zmrzliny alebo ľadovej triešte.

 Nôž na mäso

S týmto nožom získajú tuhé potraviny nielen nadýchanú, ale krémovú konzistenciu. Ideálny pri mixovaní surového i vareného mäsa.

 Šlahací disk

Šľahá a prevzdušňuje napr. bielky a smotanu na šľahanie. S týmto nástavcom ľahko našľaháte krémové polievky a omáčky, ale aj pripravíte ľahké, jemné a nadýchané pokrmy alebo prvotriednu domácu majonézu!

 Miešací disk

Mieša a mixuje koktaily, výživné nápoje, zeleninové ale aj ovocné pyré, domáce majonézy, zálievky alebo osviežujúce freshe. Vďaka tomuto nástavcu získate jemnú, ale nadýchanú konzistenciu, ktorá neomrzí.

 Termohrnček

Dvojstenný prenosný termohrnček, vyrobený z nerezovej ocele je ideálny pre pohodlné cestovanie. Vďaka skvelej izolácii dokáže udržať teplotu obsahu až 4 hodiny. Samotná nálievka vo viečku je väčšia ako ste zvyknutí. Z tohto dôvodu je veľmi jednoduché z hrnčeku piť i smoothie alebo krémové polievky.

 

Prečo zvoliť Bamix?

Všetky časti ponorných mixérov Bamix, ktoré prídu do kontaktu s potravinami, nepreberajú chuť ani pach použitých surovín a sú vyrobené z nekorodujúcich materiálov. Motor, ktorý spotrebuje menej ako 200 wattov a aj napriek tomu je vysoko výkonný šetrí nielen energiu ale aj čas. Tyčové mixéry Bamix majú minimálne priestorové nároky, takže ich budete mať vždy po ruke! Tichý, výkonný a nevibrujúci motor je ručne skladaný a prechádza niekoľkými kontrolami, preto na neho náš e-shop vašekuchyne poskytuje záruku neuveriteľných 10 rokov! Otvorená hlava mixéra zaručuje nielen optimálnu cirkuláciu surovín, ale aj jednoduché čistenie.

 

Ponorné mixéry od Švajčiarskej firmy Bamix predstavujú kvalitu, trvanlivosť, nadčasovosť a eleganciu. Už od roku 1954, kedy bol vyrobený prvý tyčový alebo ak chcete, ponorný mixér, sa kládol dôraz na niekoľko dôležitých vlastností mixéra. Kvalita, kompaktnosť a trvanlivosť zastrešená švajčiarskym štandardom ručného spracovania a kontrolou jednotlivého kusu.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
101.927

Špecifické referencie

EAN13
7610497909422
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
249,00 € (s DPH)
100% výkonný multifunkčný pomocník do vašej kuchyne. Precízny, výkonný, spoľahlivý a tichý. Bamix - bol prvý a stále je najlepší! Jediný mixér stále vyrábaný v Európe. V matne červenej farbe, kombinovaný s čiernymi...

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.