Zanzibar čierne korenie ba ria, 20 g
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Zanzibar čierne korenie ba ria, 20 g

7,80 € (s DPH)
Kód:
32722KS
Značka:
Porovnať0
Popis

Peugeot Zanzibar čierne korenie Ba Ria

Vietnam

Peugeot zásobník s korením určeným pre unikátny mlynček na korenie Peugeot Zanzibar, ktorý umožňuje jednoduchú výmenu a môžete sa tak priamo pri stole vydať na objavnú cestu po korenistých plantážach, na ktorých pestujú prémiové druhy toho najkvalitnejšieho korenia.

 

Pôvod a história

Toto vzácne korenie sa pestuje v hornatej centrálnej časti Vietnamu na malých plantážach a rodinných farmách. Zrnká korenia sú starostlivo vyberané a opakovane triedené, aby ste dostali to najlepšie z úrody v regióne.

 

Tipy a použitie v gastronómii

Používajte ho rovnako, ako ostatné čierne korenie, teda s červeným mäsom, mastnými rybami (makrela, sardinky, ančovičky, tuniak a úhor), do hnedých a paradajkových omáčok, na pizzu, zeleninu (mangold, červená kapusta, šošovica, cícer, atď. ), do marinád, v studenej kuchyni a na mäkké syry. Ochutí tiež sirupy, marmelády, čokoládové a smotanové dezerty, peny, fondán a torty.

 

O chuti

Teplá a veľmi ovocná chuť, zanecháva nádych dusených paradajok a marhuľovej marmelády, s mierne živicovým a mentolovo zeleninovým podfarbením.

 

najlepšia kombinácia

Pražený cícer s konfitovaným citrónom a rascou.

 

Klasická kombinácia

Filety z makrely vyprážané z jednej strany.

 

prekvapivá kombinácia

Čokoládový fondán s korenistým sirupom.

 

Filety z makrely vyprážané z jednej strany

U svojho predajcu rýb si nechajte naporcovať stredne veľké filety z makrely. Na panvicu s trochou olivového oleja vložte filetiu kožu smerom dole. Smažte kým nie je koža chrumkavá. Na tanieri filety ozdobte nasekanými bylinkami (petržlen, pažítka, koriander, atď.). Nebojte sa silne okoreniť hrubo mletým čiernym korením Ba Ria. Pokvapkajte olivovým olejom a niekoľkými kvapkami balzamikového octu. Podávajte s listovým šalátom a červenou paprikou nakrájanou na prúžky.

Odporúčané mletia: hrubé (5 alebo 6)

 

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
32722KS
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.