Doska na krájanie so zásuvkou Continenta 4211, 48cm
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Doska na krájanie so zásuvkou Continenta 4211, 48cm

120,00 € (s DPH)
Kód:
C4211
Značka:
Porovnať0
Popis

POPIS PRODUKTU

Doska na krájanie Continenta s nerezovou zásuvkou. Je vyrobená z kvalitného orechového dreva, ktoré je nielen veľmi tvrdé, ale má aj nezameniteľnú štruktúru a podmanivú tmavú farbu. Continenta používa výlučne drevo z udržateľného lesného hospodárstva. Táto masivna doska skvele chráni vaše nože pred otupením. Zušľachtená je rastlinným olejom, ktorý chráni drevo a zároveň podporuje antibakteriálne vlastnosti. Vnútri dosky je integrovaná nerezová zásuvka, do ktorej poľahky zhrniete práve nakrájanú zeleninu. Zásuvka je vybereteľná z oboch strán a je možné ju použiť v rúre do 250°C. Zásuvku je možné umývať aj v umývačke riadu. Doska má naspodu gumové nožičky, ktoré zabraňujú šmýkaniu dosky po povrchu. Dizajn dosky je doplnený kovovým logom.
Rozmery dosky: 48 cm x 32,5 cm x 6 cm
Rozmery zásuvky: 35,5 cm x 32,5 cm x 4 cm


Návod na údržbu:
Drevo je prírodný produkt, umývajte ho iba vlhkou handričkou a nechajte oschnúť v zvislej polohe. Pravidelným ošetrením dreva rastlinným olejom predlžujete jeho životnosť. Neumývajte v umývačke riadov. Intenzívna vlhkosť a teplotné rozdiely môžu viesť k deformáciám, trhlinám a zafarbeniu.

Nerezová zásuvka vyberateľná z oboch strán   Dubové drevo sa hodí do každej kuchyne svojou peknou štruktúrou a prirodzene jasnou faerbnosťou
         
Protišmykové gumové nožičky   Špičková kvalita pre profi aj hobby kuchárov
Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
C4211
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.