Peugeot Mlynček bistro antique
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Mlynček bistro antique

36,50 € (s DPH)
Kód:
Značka:
Porovnať0
Popis

Mlynčeky Peugeot nie sú len tovar. Od roku 1810 sú symbolom tradície francúzskej vášne pre gastronómiu a umenie užívať život.

 

Telá mlynčekov a mlecie mechanizmy sú vyrábané výhradne vo vlastných prevádzkach Peugeot vo Francúzsku a ručne ich kompletizujú pracovníci, ktorí každému mlynčeku dávajú nedoceniteľný dotyk ľudskej ruky, ktorý mlynčeky Peugeot odlišuje od čínskych výrobkov, ktoré vznikajú doslova bez zásahu ľudského faktora. Kontrolóri potom overia súčinnosť jednotlivých súčastí mlynčeku a jeho bezchybné fungovanie. Vďaka tomu Peugeot poskytuje celoživotnú záruku na mlecí mechanizmus.

 

Peugeot mlynček Bistro Antique

Prvý mlynček na soľ a korenie Bistro, so svojím typickým decentným zdobením, bol skonštruovaný v roku 1874. Technológia spracovania bola samozrejme prispôsobená 21. storočiu, napriek tomu je kľúčovým komponentom týchto mlynčekov bukové drevo rovnako ako tomu bolo v minulosti. Niet pochýb o tom, že tieto mlynčeky budú decentnou ozdobou každého stola. S novou nostalgickou kolekciou Antique sa vrátite späť v čase. Zámerne vytvorená patina dáva pripomenúť viac ako 200 rokov trvajúcej tradícií ručnej výroby originálnych a ikonických francúzskych mlynčekov.

Mlynček z bukového dreva bude pomyselnou čerešničkou na torte na vašom prestretom stole. Ľahké plnenie po odskrutkovaní korunky a sňatie vrchnej časti. Pri mletí otáčajte hornou časťou mlynčeka v smere hodinových ručičiek. Na mlecí mechanizmus, ktorý je vyrobený z nerezovej ocele 18/10, ošetrený patentovanou metódou pre vyššiu odolnosť proti korózii, opotrebovaniu a pre dlhotrvajúcu ostrosť, je poskytovaná celoživotná záruka.Nastaviteľná hrubosť mletia utiahnutím / povolením korunky (vrchná kovová časť mlynčeka).

Mlynčeky sú rozlíšené písmenami P a S na vrchnej strane korunky.

 

 

Mlynček na soľ: mlecí mechanizmus na soľ je konštruovaný tak, aby drvil hrubú suchú soľ - morskú aj kamennú. Ideálna s kryštálmi o priemere 4 mm a menej.

(Mlynček na soľ nemožno použiť na mletie čierneho korenia)

 

Mlynček na korenie: mlecí mechanizmus má špirálovitý tvar a je opatrený dvojitým radom zubov, ktorý zrnká čierneho korenia navádza a pridržiava na zaručené dokonalé namletie. Odporúčame používať sušené zrnká čierneho korenia s priemerom 6 mm a menej, a to korenie biele, čierne alebo zelené. Zmesi farebných korení by nemali obsahovať viac ako 15% červeného (ružového) korenia. Možno použiť i k mletiu sušeného koriandru.

(Mlynček na korenie nemožno použiť na mletie soli)

 

zámerne vytvorená patina

bukové drevo

10 cm

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (12 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.