Plátkovač zeleniny
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Plátkovač zeleniny

Určené pre robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150PS, 5KSM156PS, 5KSM175, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7580, Heavy Duty 5KSM7591, Profi 5KSM7990.

Čítajte viacZobraziť menej
159,00 € (s DPH)
Kód:
5KSMSCA
Značka:
Porovnať0
Popis

Spríjemnite si prípravu zdravých variant jedál a tvorte na pohľad neodolateľné pokrmy ozvláštnené o čerstvo nakrájané plátky cukety, jabĺk, uhoriek, zemiakov a iného ovocia, či zeleniny. Plátkovací nadstavec 5KSMSCA, poháňaný kuchynským robotom KitchenAid, vytvára ultra tenké a rovnomerné plátky, ktoré sú ideálne pre použitie ako napr. zeleninové závitky, cuketové lasagne, zemiakové lupienky, jablkové ružičky do koláčov a pod. Kompatibilný s akýmkoľvek kuchynským robotom KitchenAid.

KitchenAid Sheet Cutter 5KSMSCA ocení každý zapálení kuchár, kterí chce ušetriť čas v kuchyni a zároveň pripraviť dokonalé a na oko neodolateľné jedlo. Nadstavec krájača ľahko a rýchle nakrája plátky cukety, uhorky, jabĺk alebo zemiakov. Tým ušetrí nielen čas, ale taktiež pomôže s prípravou pokrmov, ktoré se zdali byť príliš ťažké. Odteraz môžu dezerty zdobiť ružičky z jablčných plátkov a pri filme môžete vychutnávať domáce zeleninové rolky. Krájač disponuje silnejšou a užšou čepeľou, voľba hrúbky teda záleží len na vás alebo na recepte.

Balenie obsahuje:
Dve čepele pre výrobu tenkých (1,3 mm) alebo hrubých (1,8 mm) plátov. Spracováva tvrdé aj mäkké suroviny. Výrobok je z prémiovej kovovej a odolnej konštrukcie.

Údržba:
Odnímateľné súčasti je možno umývať v umývačke v hornom koši

Záruka:

2 roky

  • Rozmery výrobku (v x š x h) 7,6 × 27,5 × 20,0 cm
  • Rozmery balenia (v x š x h) 24,7 × 33,0 × 9,2 cm
  • Hmotnosť výrobku 1,12 kg
  • Hmotnosť balenia 2,26 kg
  • Materiál Čepele z nerezovej oceli
Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
5KSMSCA
Recenzie
Žiadne názory

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.