Kambukka Termohrnček Etna 300 ml Glacier
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Kambukka Termohrnček Etna 300 ml Glacier

Etna vám podáva horúcu kávu v práci, keď potrebujete plniť náročné úlohy, alebo ľadovo vychladený nápoj po ťažkom tréningu v posilňovni. Vďaka praktickému viečku 3 v 1 si môžete váš nápoj vypiť tak, ako vám vyhovuje a rozhodne vám z fľaše len tak nevytečie! Kvalitný dizajnový termohrnček, ktorý sa jednoducho čistí vďaka patentovanej technológii Snapclean®. Neobsahuje BPA.

Čítajte viacZobraziť menej
36,00 € (s DPH)
Kód:
11-01001
Značka:
Porovnať0
Popis

Etna vám podáva horúcu kávu v práci, keď potrebujete plniť náročné úlohy, alebo ľadovo vychladený nápoj po ťažkom tréningu v posilňovni. Váš nápoj zostáva horúci 5 hodín (objem 300 ml) alebo 9 hodín (objem 500 ml) a ľadový 11 hodín (objem 300 ml) alebo 18 hodín (objem 500 ml) a rozhodne vám z fľaše len tak nevytečie!

Vďaka praktickému viečku 3 v 1 si môžete váš nápoj vypiť tak, ako vám vyhovuje. Nastavením na polohu 1 je fľaša zatvorená a svoj dúšok si vychutnáte len jednoduchým zatlačením, poloha 2 je otvorená a môžete piť z fľaše bez obmedzení, a v polohe 3 je fľaša úplne zatvorená. 

Vyčistiť fľašu po náročnom dni? Žiadny problém s viečkom vhodným do umývačku riadu a s patentovanou technológiou Snapclean®. Stačí stlačiť a potiahnutím vybrať vnútorný mechanizmus. Tak jednoduché!

Kvalitný dizajnový termohrnček, ktorý sa jednoducho čistí vďaka patentovanej technológii Snapclean®. Univerzálne viečko, ktoré sa hodí na každý termohrnček a každú fľašu Kambukka, si môžete meniť podľa príležitosti. 

- rozmery: výška 15,3 cm (bez viečka 11,6 cm), priemer v najširšom bode 7,1 cm

- objem fľaše 300 ml 

- nápoj vydrží 5 hodín horúci a 11 hodín studený

- zdravá fľaša - neobsahuje BPA

- 18/8 vákuovo izolovaná nerezová oceľ

- univerzálne viečko 3 v 1 (máte na výber 3 polohy na pitie tak, ako vám práve vyhovuje)

- viečko vhodné do umývačky

- odolné proti úniku tekutín, netečie

- nezošmykne sa - integrovaná spodná podložka

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
11-01001
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
300,00 € (s DPH)
Operačnou miestnosťou sa vznášala Mozartova 40. Symfónia. "Hygiena je životne dôležitá bez ohľadu na to, ako dlho operácia trvá ", vysvetlil Dr. Luis Santiago Aldaz. Pod tečúcou vodou si niekoľkokrát umyl ruky a...

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.