Kitchenaid mlynček na obilniny GMA
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

KITCHENAID KOVOVÝ MLYNČEK NA MASO 5KSMMGA

169,00 € (s DPH)
Kód:
5KSMMGA
Značka:
Porovnať0
Popis

Premeňte suroviny na zdravé a čerstvé pokrmy, ktoré si pripravíte sami a navyše máte istotu, že všetko je čerstvé a ideálne namletej podľa vašich predstáv. Kovový mlynček na mäso 5KSMMGA sa širokou škálou nástavcov ľahko a rýchlo spracuje aj tie najnáročnejšie suroviny. Pomôže s prípravou domácich klobás a údenín, hamburgerov, paštét, pomelie tvrdé syry, pečivo, deťom pripraví desiatu a navyše je kompatibilný so všetkými modelmi kuchynských robotov KitchenAid. Štandardné príslušenstvo: Kovový mlynček na potraviny. Kovový mlynček na potraviny KitchenAid dokáže ľahko a rýchlo spracovať aj tie najnáročnejšie suroviny. Nôž z nerezovej ocele. Umožňuje spracovanie mäkkých aj tvrdých surovín. Jemný a stredné průtlačný kotúč. Jemný (veľkosť oka 3 mm) a stredné (veľkosť oka 4,5 mm) průtlačný kotúč: umožňuje mletie mäsa a suchého pečiva. Jemný průtlačný kotúč používajte pre výrobu paštét, detských výživ, nátierok, hamburgerov, jemných klobás, atď. Stredná průtlačný kotúč používajte pre výrobu hamburgerov, polievok, eintopfov (jedál z jedného hrnca), fašírok, atď. Hrubý průtlačný kotúč. 8 mm nôž na mletie mäsa (pre prípravu chili con carne, talianskych masových omáčok k cestovinám, pikantných masových koláčov), zeleniny a syrov. Nadstavce a kotúč pre plnenie klobás. Dva nástavce pre plnenie klobás umožňujú jednoduchú výrobu celého radu čerstvých a originálnych údenín. Čistiaca kefa a vtláčadlo surovín. Čistiaca kefa umožňuje ľahko odstrániť zvyšky jedla z průtlačných kotúčov a ostatných častí mlynčeka. Použite vtláčadlo pre ľahké zatláčanie akýchkoľvek surovín k mlecímu nožmi a průtlačným kotúčom.

vlastnosti výhody Záruka Na toto príslušenstvo sa vzťahuje 2 roky záruky Kovový mlynček na mletie potravín s odolným dizajnom Dokáže premeniť rôzne suroviny na zdravé a čerstvé pokrmy. Namelie čerstvé mäso na prípravu klobás a hamburgerov, rozomelie tvrdé syry, namelie pečivo na čerstvú strúhanku a mnoho ďalších použití. Možno ho vychladiť v chladničke alebo mrazničke pre udržanie studené teploty počas mletia, čo umožňuje zachovať čerstvosť mletého mäsa. Obsahuje průtlačné kotúče pre jemné, stredné a hrubé mletie a 2 nástavce pre plnenie klobás Umožňuje jednoduchú prípravu celej rady čerstvým a originálnych pokrmov. Ponúka nekonečné možnosti. Väčšia misa na suroviny * Umožňuje spracovanie viac surovín naraz. Snímateľná kvôli ľahšiemu skladovanie. Obsahuje čistiaca kefa Umožňuje ľahko odstrániť zvyšky jedla z průtlačných kotúčov sít a ostatných častí. Kompaktné úložná schránka Slúži pre skladovanie všetkých častí na jednom mieste. Umožňuje pohodlné a jednoduché uloženie a rýchly prístup. Navrhnuté špeciálne pre spoluprácu so všetkými modelmi kuchynských robotov KitchenAid Jednoducho upevnite na viacúčelovú upínacie hlavu pre pripojenie prídavného príslušenstva, poháňanou kuchynským robotom. Umožňuje jednoduché a rýchle mletie potravín.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
5KSMMGA
Recenzie
Žiadne názory
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
159,00 € (s DPH)
Určené pre robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150PS, 5KSM156PS, 5KSM175, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7580, Heavy Duty 5KSM7591, Profi 5KSM7990.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.