Fissler Sada steakových nožov 6ks
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Sada steakových nožov 6ks

Tramontina Churrasco: brazílskej BBQ! Vynikajúca nástroje na grilovanie značky Tramontina Churrasco dávajú vášmu grilovanie brazílsku chuť! Rad Churrasco Tramontina ponúka drevené rukoväte, ktoré odolávajú času i vlhkosti a čepele z nerezovej ocele zaručujúca dokonalé krájanie mäsa.

čepele z nerezovej ocele

materiál rukoväte: POLYWOOD

hliníkové nity

 

Všetky steakové nože Tramontina sú vyrobené z brazílskej, vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá je odolná proti korózii a hrdze v priebehu času.

Kalenie čepele dáva nožom výborné rezné vlastnosti. Je vyrobená z jedného kusu a tvrdenia je ako celok. Čepeľ má hladké alebo vrúbkované ostrie, ktoré zostáva ostré po dlhú dobu a zaisťuje presný rez, ktorý mäso netrhá a nedrvia. Nože sú harmonicky vyvážené.

Rukoväte nožov sú vyrobené z materiálu Polywood. Jedná sa o konzervované a vysušené drevo z Kalifornskej borovice, ktoré sa vyrába výhradne pre TRAMONTINA. Takto upravené drevo je odolné voči vysokým teplotným šokom, vhodné aj pre umývanie v umývačke a má dlhú životnosť. V ponuke je k dispozícii v červenej, hnedej a prírodnej farbe.

Čítajte viacZobraziť menej
25,00 € (s DPH)
Kód:
21198/915
Značka:
Porovnať0
Popis

Pre energeticky úsporné varenie pod dohľadom v rúre i na šporáku.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
21198/915
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
129,00 € (s DPH)
Wok panvica Adamant prináša nový nepriľnavý povrch, ktorý obsahuje častice karbidu kremíka. Môžete dokonca používať kovové náčinie. Priemer 28 cm.
69,90 € (s DPH)
Chlebník z kvalitného tvrdého dreva s optimálnym vetraním, krájacím doskou a vrchnou plochou použiteľnú ako odkladací priestor.
54,90 € (s DPH)
Keramická chlebník s ušľachtilou optikou v matne čiernom prevedení. Chlebovka má perfektný tvar pre skladovanie chleba, ale je vhodná na uchovanie všetkých druhov pečiva, ktoré udržia dlhšie čerstvé vďaka optimálne...

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.