Dóza 15cm čierná
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Dóza 15cm čierná

Keramická dóza s ušľachtilou optikou v matne čiernom prevedení. Dóza udrží potraviny dlhšie čerstvé vďaka optimálne umiestneným vetracím otvorom a svieže vďaka silikónovému krúžku pre vzduchotesné uzatvorenie. Veko z kvalitného tvrdého dreva.

Čítajte viacZobraziť menej
35,90 € (s DPH)
Kód:
C3721
Značka:
Porovnať0
Popis
    • rozměry: 14 cm x 12 cm x 15,5 cm
    • materiál:
      • keramika - glazurovaný matný povrch
      • gumovník - 100% přírodní, lakovaný povrch
    • propracovaný design
    • vyměnitelné štítky k nalepení na dózu
    • vhodná na cibuli, česnek, brambory, chléb apod.

 

Návod na údržbu:

Drevené veko čistite iba vlhkou handričkou a nechávajte uschnúť vo zvislej polohe. Neumývajte v umývačke riadu. Nadmerná vlhkosť alebo teplotné rozdiely môžu viesť k deformáciám, prasklinám a zmene farby. To nie je dôvod na reklamáciu. Keramika je vhodná do umývačky. Pred použitím nechajte úplne vyschnúť.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
C3721
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
115,00 € (s DPH)
Kotlík na varenie na otvorenom ohni ocenia všetci tí, ktorí radi varia v prírode so svojou rodinou alebo priateľmi. Kotlík môžete zavesiť na trojnožku nad oheň. liatinový povrch určené pre varenie na otvorenom ohni...
99,90 € (s DPH)
Podnos do postele v prepracovanom dizajne z kvalitného tvrdého dreva s vysoko kvalitnými chrómovanými nohami. Ideálne pre prácu i voľný čas na gauči aj v posteli.
159,00 € (s DPH)
Vysoké hrnce Original Profi Collection sú ideálne pre všetkých, ktorí radi varia pre väčšiu skupinu ľudí. Veď spolu to chutí najlepšie. Vďaka šikovným rukovätiam možno bezpečne zdvihnúť a prenášať aj veľké hrnce.
39,90 € (s DPH)
Keramická dóza s ušľachtilou optikou v matne čiernom prevedení. Dóza uchová potraviny svieže vďaka silikónovému krúžku pre vzduchotesné uzatvorenie. Veko z kvalitného tvrdého dreva.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.