Peugeot PARIS drevený mlynček na soľ prírodný 23324
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Paris drevený mlynček na soľ, prírodný 23324

Peugeot PARIS drevený mlynček na soľ prírodný 22cm 23324

Čítajte viacZobraziť menej
48,80 € (s DPH)
Kód:
23324
Značka:
Porovnať0
Popis

Mlynčeky Peugeot nie sú len tovar. Od roku 1810 sú symbolom tradície francúzskej vášne pre gastronómiu a umenie užívaťživot.


Telá mlynčekov a mlecie mechanizmy sú vyrábané výhradne vo vlastných prevádzkach Peugeot vo Francúzsku a ručne jukompletizujú pracovníci, ktorí každému mlynčeku dávajú nedoceniteľný dotyk ľudskej ruky, ktorý mlynčeky Peugeot odlišujeod čínskych výrobkov, ktoré vznikajú doslova bez zásahu ľudského faktora. Kontrolór potom overí súčinnosť jednotlivých súčastí mlynčeku a jeho bezchybné fungovanie. Vďaka tomu Peugeot poskytuje celoživotnú záruku na mlecí mechanizmus.

Peugeot Drevený mlynček Paris 22 cm, prírodný

Modelový rad mlynčekov Paris patrí medzi najobľúbenejšieje k dispozícii v 4 rôznych farbách a v rôznych veľkostiach.Svoju obľubu si získali veľmi elegantým dizajnom a ergonomickým spracovanímktoré zabezpečíže vám mlynček výbornepadne do ruky.
Mlynček z prírodného bukového dreva o veľkosti 22 cm bude pomyselnou čerešničkou na torte na vašom prestretom stole.Mlecí mechanizmusna ktorý je poskytovaná celoživotná zárukaje obojsmernýVďaka patentovanej technológii uSelect siľahko nastavíte hrubosť mletia - voľbou z 6tich prednastavených možnostíod najhrubšieho po najjemnejšie mletie.
Mlynčeky  rozlíšené písmenami P a S na vrchnej strane korunky (vrchná kovová časť mlynčeka).

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
23324
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (12 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.