BELLARIA - biela
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

BELLARIA - biela

Veľké zníženie množstva najviac škodlivých látok, ako sú baktérie, vírusy, lieviky atď.

Čítajte viacZobraziť menej
1 199,00 € (s DPH)
Kód:
white
Značka:
Porovnať0
Popis

Falmec BELLARIA - ionizačné čistička vzduchu s dizajnovým osvetlením - nový produkt prezentovaný firmou Falmec s funkciou ionizátora a lampou s nastaviteľnou intenzitou LED osvetlenie. Vysoko účinný stolný ionizátor je určený pre domácnosť, kancelárie i verejné priestory. Nadčasový dizajn ručne vyrábaného skla zaisťuje kompatibilitu s akýmkoľvek dizajnom v obytnom priestore. Bellaria je k dispozícii v štyroch farbách: červená, biela, žltá a sivá. Optimálne použitie v miestnostiach do cca 50 m3. Rozmery spotrebiča š / v / h: 257 x 272 x 239 mm.

BELLARIA, ktorú navrhol designer Marco Zito, získala cenu European Product Design Award 2017. Vďaka elegantnému, nadčasovému dizajnu je BELLARIA kompatibilný s akýmkoľvek prostredím. Je vybavená stmievateľným LED osvetlením a vyrobená zo vzácneho skla Murano. Vo Vašu domácnosti sa stane skutočným klenotom, ktorý chráni rafinovanú technológiu systému E.ion® schopnú skutočne dezinfikovať vzduch pred baktériami, vírusmi, pele, plesňami a roztoče.

  • Ručne vyrábané sklo MURANO
  • Umývateľný prachový filter
  • Bunkový viacvrstvový uhlíkový filter
  • Senzor kvality vzduchu
  • Ionizátor vzduchu
  • Dekoratívne LED svetlo s nastavením intenzity
  • Dotykové ovládanie

Ionizácia - atómy sú zložené z pozitívne nabitý jadro, ktoré obklopujú negatívne nabitý elektróny.Obe kolesá sú rovnakej veľkosti, čo je dôvod, prečo Atom ako celok je neutrálny.V prípade, že elektróny sú uvoľnené z jadra, atóm sa stáva pozitívnym Ion (katión).Keď atóm zachytáva nový elektrón, je to negatívne nabitý a volal negatívny Ion (anión).Elektrón tvorený ionizáciou sa môže zlúčiť s neutrálnou molekulou na vytvorenie negatívneho iónu.Tak, skupiny molekúl nesúci elektrický náboj dochádza všade okolo nás.Vzduch je vždy aspoň čiastočne ionizovaný účinkom kozmického žiarenia a rádioaktivity zemskej kôry.Za normálnych okolností sa približne 10 pozitívnych iónov a elektrónov vyrába v jednom cm3 vzduchu každú sekundu.V rovnakom čase ako ionizácia vzduchu, opačný dej volal rekombinácia prebieha.Dissentingly nabité častice priťahujú navzájom a vytvoriť neutrálne molekuly znova.

Negatívne ióny - vyskytujú sa hlavne v prírode po búrke, v jaskyniach, na horských vrcholoch, v lese, na pobreží mora, v blízkosti vodopádu, atď.Miesta s najvyššou koncentráciou negatívnych iónov sa používajú ako klimatické kúpele.Negatívne ióny sú dôležitým zdrojom energie v ľudskom tele.Podporujú náš imunitný systém, rovnako ako psychologické a fyzické blaho.Robia nám pocit odpočinuté a dýchanie dobre.

Bellaria je originálna lampa s výnimočnými vlastnosťami-vďaka aktívnemu ionizačný systém má schopnosť čistiť vzduch v miestnosti.Lampa je vyrobená z vysoko kvalitných ručne vyrobených skla a v súlade s starobylými tradíciami benátskych majstrov.Bubliny, pruhy, drobné povrchové chyby sú typické vlastnosti kvalitného remeselného skla a nepovažujú sa za výrobné vady.

Používaním skúseností získaných v súvislosti s patentovaným systémom E. ion® Falmec vyvinul inovatívne riešenia-Bellaria reaguje na pachy a škodlivé látky (baktérie, vírusy, lieviky, roztoče a mikroorganizmy).Pomáha obnoviť rovnováhu iónov typické pre prírodné prostredie.
Testy vykonané na univerzite v Padove zistili, že prevádzkovaním Bellarie v obývacej izbe, je možné znížiť výskyt nežiaducich častíc až o 85%.

Kvalita ovzdušia v domácnosti má veľký vplyv na naše zdravie.Približne 60% ľudí trpí alergiami, čo je spôsobené znečistením životného prostredia, ale aj znížením našej imunity.

Bellaria je vybavený snímačom, ktorý analyzuje kvalitu ovzdušia a zobrazuje tieto informácie s ikonou v tvare listu.Tieto informácie sa odrážajú vo farbe listu, ktorý sa postupne mení zo žltej na zelenú, keď sa zlepšia environmentálne podmienky.V automatickom režime sa aktivuje autonómne čistenie a dezinfekcia vzduchu, akonáhle sa kvalita ovzdušia začne zhoršovať.

Bellaria vyžaduje len jednoduchú bežnú údržbu, ktorá spočíva v čistení prachu a uhlíkových filtrov.Bellaria nepotrebuje žiadne náhradné diely. Komponenty boli starostlivo vybrané a testované tak, aby zaručili účinnosť minimálne 9 rokov, berúc do úvahy bežné používanie.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
white
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (3 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.