Odšťavovač Kuvings EVO820 Exclusive
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Odšťavovač Kuvings EVO820 Exclusive

Odšťavovač, ktorý nemá konkurenciu
  • nástavce na smoothie a mrazené dezerty
  • originálny dizajn
  • šťavy s maximálnym obsahom živín
  • najširšie hrdlo na trhu
  • výroba štiav, zmrzlín i smoothie

ZÁRUKA: 3 ROKOV

Čítajte viacZobraziť menej
631,00 € (s DPH)
Kód:
EVO820 Exclusive
Značka:
Porovnať0
Popis

Piata generácia odšťavovačov: Kuvings EVO820

Nestíhate ráno pokrájať suroviny na kúsky, aby ste si mohli pripraviť čerstvú šťavu? Novému modelu z radu odšťavovačov Kuvings to vôbec neprekáža. Pokojne do neho pohádžte celé jablká či ošúpané pomaranče a za moment máte pripravenú dokonalú, pomaly vylisovanú čerstvú šťavu s maximálnym obsahom živín.

Vďaka patentovanej technológii odšťavovania zvládne Kuvings EVO820 spracovať aj problematické suroviny, ktoré iné odšťavovače spracovať nedokážu (múčnaté jablká, marhule, listová zelenina atď.). Nízkootáčkový šnekový odšťavovač navyše minimalizuje straty dôležitých živín zo surovín, a vy tak získate to najlepšie, čo z plodov možno vyťažiť.

Kuvings EVO820 vyzdvihol doteraz najvyšší komfort pri odšťavovaní na ešte vyššiu úroveň. 77 mm široké hrdlo odšťavovača C9500 rozšíril na 82 mm a pridal praktickú záklopku s menším otvorom na tenké a dlhé ingrediencie (napr. stopkový celer), ktorá navyše zvyšuje i bezpečnostnú úroveň odšťavovača.

Patentovaný vertikálny lisovací šnek

Inovatívna technológia umožňuje vysokoúčinnú extrakciu šťavy. Uchováva viac vitálnych látok a minimalizuje separáciu šťavy. Pri pomalom odšťavovaní šnekovým odšťavovačom sa v šťavách dlhšie uchovávajú antioxidanty a enzýmy a minimalizuje sa separácia šťavy, to znamená, že šťava bude homogénna a bude mať príjemnú štruktúru.

Nízkootáčková metóda lisovania

Kuvings EVO820 používa na lisovanie všetkých surovín nízke otáčky. Získava tak 100 % prírodnú šťavu, pričom zachováva enzýmy a dôležité antioxidanty. Nemusíte sa však báť, že by bolo kvôli nízkym otáčkam odšťavovanie zdĺhavé. Práve naopak, je pohodlnejšie a „čistotnejšie“ ako v prípade rýchlych odstredivých odšťavovačov.

Tichý chod

Odšťavovaniu skoro ráno či neskoro večer, keď už niektorí členovia domácnosti spia, sa nechcene vyhýbame, pretože je hlučné. Kuvings má však tichý chod. Popri odšťavovaniu môžete pokojne sledovať program v televízii alebo počúvať rádio. Vaše deti môžu pokojne spať a príprava čerstvej šťavy ich nevyruší.

Nízka hlučnosť prístroja, ktorú si zákazníci často pochvaľujú, však nie je dosiahnutá slabším výkonom. Naopak, motor a prevodovka odšťavovača Kuvings majú úžasnú silu. Vďaka tomu v ňom môžete odšťavovať i skutočne tvrdú mrkvu, hľuzy zeleru, cviklu, vláknitú listovú zeleninu.

Silný motor

Pre zaistenie kvality vyrába Kuvings silné motory vo svojej vlastnej prevádzke. Motor odšťavovača môže vďaka tomu bežať až 30 minút bez prerušenia.

Kuvings EVO820 – ešte štýlovejší, ešte praktickejší, ešte všestrannejší

Kuvings EVO820 vychádza z mimoriadne úspešného modelu C9500, ktorý však obohatil o niekoľko veľmi podarených nových elementov:

  • širšie, až 82 mm hrdlo odšťavovača
  • záklopka na hrdle pre pohodlnejšie a bezpečnejšie odšťavovanie
  • pomocná páka pre ľahšie skladanie a rozkladanie jednotlivých dielov
  • plniaci otvor bez vnútornej prepážky
  • ľahšie čistenie vďaka novému systému odvodu suchej dužiny
  • otvory na tele prístroja pre ľahšiu manipuláciu
  • originálny štýlový dizajn imitujúci povrch kože v piatich farebných prevedeniach

Záručná doba

  • Záruka na hlavné časti pristroja ako je motor a elektronika je 3 roky.
  • Mechanické poškodenie nádob nespadá pod záruku. 
  • V prípade nákupu prístroja, určeného na domáce použitie, na podnikanie (na firmu s IČO), sa záručná doba skracuje na 0 rokov.

Parametre

220 - 240 V, 50/60 Hz, 240 W, 60 RPM

Rozmery

20,1 cm x 23,9 cm x 49,0 cm

Váha

7,1 kg

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
EVO820 Exclusive
Recenzie
Žiadne názory
Iní zákazníci si tiež kúpili:
329,00 € (s DPH)
Hriankovač Artisan značky KitchenAid v striebornej šedej farbe je nielen praktickým, ale aj štýlovým doplnkom do každej kuchyne. KitchenAid sendvičovač je vybavený automatickým senzorom a siedmimi stupňami "zhnednutia".
Produkty v rovnakej kategórii (1 ):
566,00 € (s DPH)
Odšťavovač, ktorý nemá konkurenciu  Umenie múdreho konania  Zjednodušte si život originálny dizajn šťavy s maximálnym obsahom živín najširšie hrdlo na trhu výroba štiav, zmrzlín i smoothie ZÁRUKA: 3 ROKOV

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.