KITCHENAID KABELOVÝ TYČOVÝ MIXÉR 5KHBV83
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

KITCHENAID KABELOVÝ TYČOVÝ MIXÉR 5KHBV83 - TMAVÁ ŠEDÁ

179,00 € (s DPH)
Kód:
5KHBV83EDG
Značka:
Porovnať0
Popis

Niekedy si vo svojej kuchyni možno pripadáte, ako by ste jednoducho nemali dostatok rúk, pretože suroviny je nutné dlho kosiť alebo mixovať. S šikovným pomocníkom však tieto časovo náročné úkony zvládnete behom pár chvíľ a všetky svoje kulinárske pochúťky vykúzlite ako mávnutím čarovného prútika.

Kitchenaid tyčový mixér 5KHBV83 vyniká ľahkou konštrukciou, vynikajúcim výkonom a pohodlím, kedy možno mixér ľahko ovládať iba jednou rukou. Ideálne pre tých, ktorí žijú vášňou pre varenie. Miešanie, sekanie, šľahanie, drvenie, penenie a mixovanie, to všetko je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Máte vždy plnú kontrolu nad prípravou všetkých svojich lahodných receptov a nápojov - od mliečnych koktailov, polievok a smoothies až po hummus, omáčky a detskú výživu. Perfektné pesto, ovocná salsa alebo čerstvá majonéza, to všetko zvládnete s ľahkosťou. Flexibilné a ľahko ovládateľný mixer sa rýchlo stane jedným z vašich obľúbených zariadení.

Mixovacia nádoba s objemom 1l bez obsahu BPA s odmerkou a vekom zabraňujúcemu rozstreku znižuje potrebu používať niekoľko odmeriek alebo mís. Jednoducho môžete pripraviť, naservírovať a uskladniť potraviny v jedinej nádobe.

Bez ohľadu na to, či pripravujete polievku alebo šľaháte mliečny koktail, všetko ľahko urobíte pomocou dostatočne dlhé odnímateľné mixovacia tyče z nerezovej ocele.

Pomocou nadstavca na šľahanie rýchlo vyšľaháte vaječné bielky a šľahačku do načechraných špičiek alebo vymiešame zálievky a majonézy. Sekací nástavec poseká byliny, cibuľu, orechy či parmezán.

Variabilné úrovne rýchlosti vám ponúkajú väčšiu flexibilitu a kontrolu nad výsledkom. Vďaka regulátora rýchlosti môžete pripravovať pokrmy a nápoje tak, ako chcete.

Aby sa zabránilo poškriabaniu riadu, je tyčový mixér vybavený ochranným krytom.

Vlastnosti a výhody

Záruka

Na tento model sa vzťahuje 2 roky záruky.

Odnímateľná mixovací tyč (20,3 cm) sa 4-bodovým nožom z nerezovej ocele

Pre ľahké miešanie, mixovanie, prípravu pyré, drvenie, penenie, šľahanie a sekanie všetkých surovín aj v hlbších hrncoch, misách a nádobách. Možno umývať v umývačke riadu (iba v hornom koši).

Kryt na ochranu riad

Používa sa na zamedzenie poškodeniu riadu tyčovým mixérom. Možno umývať v umývačke riadu (iba v hornom koši).

sekací nástavec

Ideálne pre sekanie bylín, orechov, cibule, parmezánu a pod. (Vrátane misy, nože a sekacieho nadstavca). Nemožno umývať v umývačke riadu.

Mixovacia nádoba bez BPA s objemom 1 l s vekom a držadlom

Skvele sa hodí pre mixovanie jednotlivých dávok alebo na servírovanie. Znižuje potrebu používať niekoľko odmeriek či mís. Potraviny môžete jednoducho pripraviť, naservírovať a uskladniť v jedinej nádobe. Možno umývať v umývačke riadu (iba v hornom koši).

šľahací nadstavec

Pre šľahanie, miešanie a napeňovanie. Nemožno umývať v umývačke riadu.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
5KHBV83EDG
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (4 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.