Drapáky na trhanie mäsa do burgrov. Zaborte pazúry, drapáky do pomaly duseného bravčového a jednoducho ho „potrhajte“. Trhané bravčové alebo pulled pork je už dlhé roky jedným z najobľúbenejších receptov na Big Green Egg a s drapákmi nebudete mať problém si ho pripraviť. Drapáky sú vhodné aj na manipuláciu s väčšími kusmi mäsa.
Zaborte pazúry, pardon, drapáky (Meat Claws) do pomaly duseného bravčového a jednoducho ho „potrhajte“. Trhané bravčové alebo pulled pork je už dlhé roky jedným z najobľúbenejších receptov na Big Green Egg a s drapákmi nebudete mať problém si ho pripraviť. Drapáky sú vhodné aj na manipuláciu s väčšími kusmi mäsa.
Ešte stále trháte mäso prstami a vidličkou? To asi zaberie dosť času. S týmito praktickými drapákmi Meat Claws so zubami z nehrdzavejúcej ocele a mäkkou rúčkou to môžete vziať skratkou.