Sada steakových vidličiek 6ks
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Sada steakových vidličiek 6ks

Tramontina Churrasco: brazílskej BBQ! Vynikajúca nástroje na grilovanie značky Tramontina Churrasco dávajú vášmu grilovanie brazílsku chuť! Rad Churrasco Tramontina ponúka drevené rukoväte, ktoré odolávajú času i vlhkosti a čepele z nerezovej ocele zaručujúca dokonalé krájanie mäsa.


čepele z nerezovej ocele

materiál rukoväte: POLYWOOD

hliníkové nity

 


Všetky steakové nože Tramontina sú vyrobené z brazílskej, vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá je odolná proti korózii a hrdze v priebehu času.


Kalenie čepele dáva nožom výborné rezné vlastnosti. Je vyrobená z jedného kusu a tvrdenia je ako celok. Čepeľ má hladké alebo vrúbkované ostrie, ktoré zostáva ostré po dlhú dobu a zaisťuje presný rez, ktorý mäso netrhá a nedrvia. Nože sú harmonicky vyvážené.


Rukoväte nožov sú vyrobené z materiálu Polywood. Jedná sa o konzervované a vysušené drevo z Kalifornskej borovice, ktoré sa vyrába výhradne pre TRAMONTINA. Takto upravené drevo je odolné voči vysokým teplotným šokom, vhodné aj pre umývanie v umývačke a má dlhú životnosť. V ponuke je k dispozícii v červenej, hnedej a prírodnej farbe.

Čítajte viacZobraziť menej
25,00 € (s DPH)
Kód:
21198/916
Značka:
Porovnať0
Popis

Pre energeticky úsporné varenie pod dohľadom v rúre i na šporáku.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
21198/916
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
59,90 € (s DPH)
Chlebník z kvalitného tvrdého dreva s optimálnym vetraním, krájacím doskou a vrchnou plochou použiteľnú ako odkladací priestor.
189,00 € (s DPH)
Vysoké hrnce Original Profi Collection sú ideálne pre všetkých, ktorí radi varia pre väčšiu skupinu ľudí. Veď spolu to chutí najlepšie. Vďaka šikovným rukovätiam možno bezpečne zdvihnúť a prenášať aj veľké hrnce.
139,00 € (s DPH)
Hrniec pre varenie na otvorenom ohni ocenia všetci tí, ktorí radi varia v prírode so svojou rodinou alebo priateľmi. Použitý materiál zabezpečí rovnomerné rozprestrenie tepla. Tento hrniec možno zavesiť na trojnožku...

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.