Vykosťovací nôž je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Zúžená čepeľ je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
Dĺžka čepele 14 cm
WÜSTHOF nože sú výrobky najvyššej kvality. Precízna výroba s dôrazom na detail robí tieto nože viac než len nástrojom na prípravu jedla. S nožmi WÜSTHOF zažijete kulinársky zážitok už pri príprave jedla.
Prečo práve nože WÜSTHOF:
vykované z jedného kusu ušľachtilej ocele
vynikajúca trvanlivosť a odolnosť noža
mimoriadna ostrosť čepele, ktorá sa ľahko udržuje
vysokoodolné voči korózii
bezškárové spojenie rukoväte a čepele zabezpečuje hygienické používanie
optimálne vyváženie pre krájanie bez námahy.
vhodné pre profesionálnych kuchárov aj pre domácich nadšencov
kvalita vyrobená v Solingene v Nemecku
CLASSIC IKON vsádza na dizajn, ergonómiu a osvedčenú kvalitu. Perfektná kombinácia pre zážitok z krájania. Čierna plastová rukoväť je spojená s oceľovou čepeľou troma nitmi.
dĺžka 14 cm
- Inovatívny dizajn rukoväte pre vynikajúce uchopenie
- Precízne kovanie z jedného kusu vysoko uhlíkovej ocele
- Trojnitová rukoväť
- Ľahké brúsenie
- Laserom kontrolované a testované ostrie
WÜSTHOF-kvalita bez kompromisov!
Kované nože od roku 1814.