Hrniec Fissler Viseo priemer 16cm, objem 2,1 l
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Hrniec Fissler Viseo priemer 16cm, objem 2,1 l

Hrniec na varenie Viseo® - nerezový hrniec vhodný do rúry so sklenenou pokrievkou od značky Fissler.

Čítajte viacZobraziť menej
79,99 € (s DPH)
Kód:
084-117-16-001
Značka:
Porovnať0
Popis

Hrniec Viseo®

Máte radi puristický dizajn? Jednoduché, funkčné a odolné bez zbytočností. Potom si zamilujete Viseo® - riad pre fajnšmekrov.

Niektoré suroviny musia pri varení plávať vo vode, napríklad cestoviny alebo halušky, lahodné talianske zemiakové knedle. Aby mohli aj kysnúť, musí hrniec, v ktorom sa pripravujú, ponúkať na vrchu dostatok miesta.

S indukčným hrncom Viseo® je príprava obzvlášť jednoduchá. Vďaka praktickému vylievaciemu okraju sa rezance & spol. bez problémov vysypú. Praktické rukoväte z leštenej nehrdzavejúcej ocele zaisťujú dobré uchopenie. Vysoko vodivá supertermická základňa série hrncov Viseo® optimálne ukladá teplo a zaisťuje rovnomerné rozloženie tepla. Všetky pokrievky zo série hrncov Viseo® sú vyrobené z kvalitného skla s kovovou rukoväťou. Takže nikdy nestratíte perspektívu a navyše šetríte energiu.

Séria hrncov Viseo® – nadčasová. klasická. Čistá.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
084-117-16-001
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (6 ):
319,00 € (s DPH)
V tejto praktickej sade hrncov Viseo® značky Fissler nájdete 3 hrnce a kastról, všetky vrátane pokrievok. Riad je vysoko kvalitne spracovaný, praktický a v nadčasovom dizajne. Hrnce sú odolné proti poškriabaniu, majú...

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.