Kombinovaná chladnička LIEBHERR CNsfd 5223
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Kombinovaná chladnička LIEBHERR CNsfd 5223

Kombinovaná  chladnička s EasyFresh a NoFrost, objem 330l ( 227/103), DuoCooling, BluPerformance, EasyTwist Ice, TouchDisplay, SmartDevice ready, zapuštěné madlo, SteelFinish

Čítajte viacZobraziť menej
829,00 € (s DPH)
Kód:
CNsfd 5223
Značka:
Porovnať0
Popis

Nenahraditeľný spotrebič vašej domácnosti je chladnička s mrazničkou Liebherr Plus CNsfd 5223. Chladiaca časť disponuje objemom 227 l a mraziaca časť 103 l. Je vybavená dokonalými funkciami na maximálnu starostlivosť o uložené potraviny. Pre úsporu energie oceníte beznámrazovú technológiu No Frost, ktorá sama riadi automatické odmrazovanie, EasyFresh priehradku na zeleninu a ovocie a DuoCooling brániacu prenosu pachov s filtrom FreshAir s aktívnym uhlím. Obľúbite si ovládanie pomocou dotykového displeja. Povrch s úpravou SteelFinish podčiarkne elegantný vzhľad spotrebiča. Chladnička má 2 chladiace zóny.

Na uloženie potravín môžete využiť 4 úložné plochy. Vnútorný priestor je osvetlený pomocou LED osvetlenia. Mraziaca časť má kapacitu 10 kg / 24 hod s možnosťou nastavenia -15 °C do -26 °C. Ponúka 3 oddelené zásuvky FrostSafe vrátane EasyTwist Ice výrobníka na ľad. Kombinovaná chladnička s mrazničkou patrí do energetickej triedy D a má hlučnosť 35 dB, ktorá nebude rušiť pokoj vašej domácnosti. Svet digitálnych možností a prístup na internet sa vám otvorí vďaka možnosti dovybaviť mrazničku zariadením SmartDeviceBox.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
CNsfd 5223
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.