Plynové grily - CADAC | BBQ Service
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Plynové grily - CADAC

Plynové grily - CADAC

Vysoko kvalitné plynový gril s dizajnom v európskom štýle.

Plynové grily CADAC určené pre záhrady, terasy alebo gastro prevádzky sú ponúkané v troch modelových radách:

MERIDIAN - tieto niekoľkými rokmi osvedčené modely sú najvyššie radom v rámci plynových grilov CADAC. Atraktívny dizajn z dielne holandského štúdia WAACS, ktoré sa špecializuje na domáce spotrebiče, prešiel na rok 2014 drobným faceliftom. Naďalej možno vyberať z dvoch veľkostí (3- alebo 4hořákové grily) a dvoch povrchových úprav (čierny lakovaný alebo nerezový gril).

STRATOS - takisto od roku 2014 nová rada plynových grilov od výrobcu CADAC. Svojou cenou zasahuje do segmentu lacnejších grilov. To všetko ale pri zachovaní vysokých štandardov kvality CADAC. Ako prvý plynový záhradný gril od Cadac je dodávaný aj vo dvojhorákové prevedení - ideálne napríklad na terasy s menším priestorom. V čiernej farbe je k dispozícii v 2-, 3- a 4-horákovom prevedení. Nerezový plynový gril Stratos iba v 3- a 4-horákovej variante.

Všetky záhradné grily Coleman využívajú systém spodných trubicových horákov, ktoré zaručujú vysoký výkon a vďaka střížkám nad nimi aj rovnomernú distribúciu tepla po celej grilovacej ploche. Odpadajú tak ďalšie dodatočné náklady napríklad na pokrytie lávový kameň.

Čítajte viacZobraziť menej
Filter vlastností

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.