LEDLENSER P7R nabíjateľná
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

LEDLENSER P7R nabíjateľná

LEDLENSER P7R

Nabíjateľný profesionál.

  • 7 rokov záruka

  • Výdrž až 40 hodín

  • 1000 Lumenov

  • Dosah až 210 m

Čítajte viacZobraziť menej
99,99 € (s DPH)
Kód:
LEDLENSER P7R
Značka:
Porovnať0
Popis

Ďalšie vylepšenie najpredávanejšej baterky od Ledlenseru nesie označenie Ledlenser P7R. Využitím nabíjateľného akumulátoru ICR 18650 Li-Ion a technológie Advanced Focus System dosahuje toto nové svietidlo mimoriadny výkon až 1000lm s dosvietením na 210 metrov. Mechanizmus Smart Light Technology umožňuje individuálne nastavenie svetelných režimov. Prepínať je možné medzi tromi módmi: plné svietenie úsporné svietenie (výdrž až 40 hodín) a obranný stroboskop. Súčasťou balenia je nabíjateľná stanica s magnetickými kontaktmi, ktoré sledujú úroveň nabitia a zabraňujú jej prebitiu. Naviac je nabíjačka vybavená konektorom USB, a preto môžete svietidlo bez problémov nabíjať aj v aute, z notebooku či stolového počítača. Funkcia Fast Lock umožňuje zamknúť ostriacu hlavicu svietidla v polohe, ktorú aktuálne potrebujete. Súčasťou balenia je pútko na ruku aj praktické puzdro. Robustné kovové telo je štandardne vysoko odolné proti striekajúcej vode aj proti pádu z výšky. Elektrolyticky pozlátené kontakty dodávajú svietidlu extrémnu odolnosť voči korózii. Na svietidlo sa vzťahuje sedemročná záruka.

Balenie obsahuje: svietidlo, akumulátor, puzdro, pútko na ruku, nabíjačku - Floating Charge System, Samolepku 100% originál, návod.

Rozmery:

  • Váha: 210 g
  • Veľkosť svietiacej čočky: 166 mm
  • Batéria: 1 ICR 18650 Li-ion
  • Kapacita batérie: 8.1 Wh
  • Svetelný tok: 1000/250/20 lm
  • Dosah svietenia: 210/150/40 m
  • Doba svietenia: 2/5/40 h

Smart Light Technology (SLT)

Pre nadstavenie individuálneho svietenia na rôzne oblasti. Preto bola vytvorená technolólia Chytrého svietenia.

Advanced Focus System (AFS)

Spojením čočky a reflektoru vznikla unikátna technológia, ktorá nemá vo svete obdoby.

Vznikla tak reflektorová čočka umožňujúca zaostrenie lúču světla s plynulým prechodom zo širokého homogénneho kruhu svetla do ostrého zväzku a naopak. Ostrenie sa robí pomocou jednoduchého spôsobu posunutím hlavy svietidla dopredu, čím vzniká zaostrenie alebo naopak, dozadu - rozostrenie. Svietidlá LEDLENSER ako jediné na svete využívajú princíp lomu svetla. Bežné svietidlá iba odrážajú svetlo od reflexných plôch vo vnútri hlavy svietidla.

Medzinárodné patenty AFS:

Patent-No. China: ZL 200680000752.1Patent-No. Europe: EP 1880 139 B1Patent-No. USA: 7,461,960 Patent-No. HongKong: 1108730

Speed Focus

Rýchle ostrenie - rýchly a spoľahlivý posuvný mechanizmus ostrenia a v mnohých ohľadoch lepší ako konvenčné otočné mechanizmy. Je neoddeliteľnou súčasťou systému AFS (Advanced Focus System). Avšak, aby bol tento mechanizmus účinný je potrebné umiestniť LED diodu, čočku a reflektor do jednej osi. Presné polohovanie tohto systému je robené za pomoci lasérovej technológie. Svietidlo potom môžete ovládať jednoducho jednou rukou, kedy posuniete hlavu svietidla palcom od seba alebo k sebe a docielite tak rozostrenie alebo zaostrenie svetla rýchlosťou blesku, ale čo je najdôležitejšie je pohodlnosť.

Fast Lock

Tento účelný mechanizmus Vám zabezpečí jednoduché a rýchle uzamknutie hlavy svietidla a to len jedným palcom ruky, ktorým uzamknete ostriaci mechanizmus Speed Focus v polohe, ktorá práve Vám vyhovuje.

Dobíjecí svítilna

Tato ikona naznačuje dobíjacie svietidlo.

Floating Charge System

Nový systém nabíjania založený na novom princípe a to vďaka magnetickým kontaktom na spínači svietidla a držiaku nabíjačky. Je tak ľahko dostupná a inteligentný systém dobíjania kontroluje úroveň nabitia batérie po celú dobu, kedy máte svietidlo umiestnené v nabíjačke. Zároveň však je tu integrovaná ochrana proti prebitiu batérie, ktorú nemusíte dávať von a nabíjať separátne. Naviac je nabíjačka obohatená o USB konektor a preto môžete svietidlo nabíjať bez problémov aj v aute, stolného PC, či v notebooku.

Dobíjanie prostredníctvom USB

Svietidlo môžete nabíjať kdekoľvek, či už v aute z notebooku alebo dokovacej stanice.

Pozlatené kontakty

Zlato je veľmi špeciálnym materiálom a to kvôli svojej vynikajúcej elektrickej vodivosti a extrémnej odolnosti. Odolnosť spočíva v schopnosti nepodliehať korózii a vo vysokom stupni chemickej odolnosti. Vďaka tomuto opatreniu majú svietidlá LEDLENSER výdrž celé desaťročia.

Odolnost IPX4-8

LEDLENSER Vás nesklame počas daždivého alebo snehového počasia.
Odolnosť voči nárazu.
Svietiace časti sú odolné voči nárazu aj z väčšej výšky.

Modulárny systém

Umožňuje pri poruche svietidla vymeniť vadný diel úplne jednoducho. Tento systém uľahčuje i čistenie svietidla pre extrémnou používaní. V prípade, že dôjde napr. k vytečeniu batérie, stačí vymeniť len baterkový box a svietidlo môžete používať neobmedzene aj naďalej.
  1. Dynamic switch
  2. Baterkový box
  3. Telo svietidla
  4. Speed Focus
  5. Reflektorová čočka
  6. Hlava svietidla
  7. LED chip s chladením
  8. Pozlatené kontakty
  9. Vodotesný uzáver svietidla
Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
LEDLENSER P7R
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (1 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.