LEDLENSER MT6
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

LEDLENSER MT6

LEDLENSER MT6

Outdoorová baterka.

  • 7 rokov záruka

  • Výdrž 192 hodín

  • 600 Lumenov

  • 260 m dosah

Čítajte viacZobraziť menej
69,99 € (s DPH)
Kód:
MT6
Značka:
Porovnať0
Popis

Nová outdoorová séria ručných svietidiel Ledlenser MT je určená predovšetkým na lov, rybolov a kemping. Využitie však nájde prakticky pri všetkých outdoorových odvetviach. Doménou jednotlivých modelov je kombinácia vysokého výkonu, dlhej výdrže a extrémnej odolnosti. Konkrétne svietidlo Ledlenser MT6 napájané dvomi tužkovými batériami AA, dosvieti pri maximálnom výkone 600lm na vzdialenosť až 260m po dobu ôsmych hodín. Užívateľ má celkovo na výber z troch svetelných režimov. Na úsporný režim (10lm, 30m) vydrží baterka svietiť až 192 hodín! Baterka s rozmermi 141mm a 250g je nadpriemerne odolná podľa štandardov IPX4, teda nesklame ani počas dažďa či sneženia, ani pri páde z výšky. Svietidlo je možné naprogramovať pomocou funkcie Smart Light Technology, súčasťou je samozrejme reflektorová šošovka Advanced Focus System a tiež mechanizmus rýchleho ostrenia. Systém Temperature Control chráni baterku proti prehriatiu. Elektrolyticky pozlátené kontakty sú zárukou vysokej odolnosti pred korozívnym poškodením, najčastejšie spôsobeným kyselinou alebo plynom z batérií. To potvrdzuje aj sedemročná záruka, ktorá sa vzťahuje na svietidlá Ledlenser. Baterka je naviac kompatibilná s GoPro adaptérom, takže ju môžete pripevniť napríklad namiesto

Rozmery

  • Dosah svetla: 260/120/30 m

  • Svetelný tok: 600/200/10 lm

  • Doba svietenia: 192/15/8 h

  • Hmotnosť: 250 g

  • Batéria: 3 x AA

  • Certifikát odolnosti: IPX4

  • LED: Xtreme LED

  • Dĺžka: 148 mm

Smart Light Technology (SLT)

Pre nastavenie individuálneho svietenia na rôzne oblasti. Preto bola vytvorená technológia Chytrého svietenia.

Advanced Focus System (AFS)

Spojením čočky a reflektoru vznikla unikátna technológia, ktorá nemá vo svete obdoby.

Vznikla tak reflektorová čočka umožňujúca zaostrenie lúču světla s plynulým prechodom zo širokého homogénneho kruhu svetla do ostrého zväzku a naopak. Ostrenie sa robí pomocou jednoduchého spôsobu posunutím hlavy svietidla dopredu, čím vzniká zaostrenie alebo naopak, dozadu - rozostrenie. Svietidlá LEDLENSER ako jediné na svete využívajú princíp lomu svetla. Bežné svietidlá iba odrážajú svetlo od reflexných plôch vo vnútri hlavy svietidla.

Medzinárodné patenty AFS:

Patent-No. China: ZL 200680000752.1Patent-No. Europe: EP 1880 139 B1Patent-No. USA: 7,461,960 Patent-No. HongKong: 1108730

Speed Focus

Rýchle ostrenie - rýchly a spoľahlivý posuvný mechanizmus ostrenia a v mnohých ohľadoch lepší ako konvenčné otočné mechanizmy. Je neoddeliteľnou súčasťou systému AFS (Advanced Focus System). Avšak, aby bol tento mechanizmus účinný je potrebné umiestniť LED diodu, čočku a reflektor do jednej osi. Presné polohovanie tohto systému je robené za pomoci lasérovej technológie. Svietidlo potom môžete ovládať jednoducho jednou rukou, kedy posuniete hlavu svietidla palcom od seba alebo k sebe a docielite tak rozostrenie alebo zaostrenie svetla rýchlosťou blesku, ale čo je najdôležitejšie je pohodlnosť.

Dobíjecí svítilna

Tato ikona naznačuje dobíjacie svietidlo.

Dobíjanie prostredníctvom USB

Svietidlo môžete nabíjať kdekoľvek, či už v aute z notebooku alebo dokovacej stanice.

Pozlatené kontakty

Zlato je veľmi špeciálnym materiálom a to kvôli svojej vynikajúcej elektrickej vodivosti a extrémnej odolnosti. Odolnosť spočíva v schopnosti nepodliehať korózii a vo vysokom stupni chemickej odolnosti. Vďaka tomuto opatreniu majú svietidlá LEDLENSER výdrž celé desaťročia.

Odolnost IPX4-8

LEDLENSER Vás nesklame počas daždivého alebo snehového počasia.
Odolnosť voči nárazu.
Svietiace časti sú odolné voči nárazu aj z väčšej výšky.

Modulárny systém

Umožňuje pri poruche svietidla vymeniť vadný diel úplne jednoducho. Tento systém uľahčuje i čistenie svietidla pre extrémnou používaní. V prípade, že dôjde napr. k vytečeniu batérie, stačí vymeniť len baterkový box a svietidlo môžete používať neobmedzene aj naďalej.
  1. Dynamic switch
  2. Baterkový box
  3. Telo svietidla
  4. Speed Focus
  5. Reflektorová čočka
  6. Hlava svietidla
  7. LED chip s chladením
  8. Pozlatené kontakty
  9. Vodotesný uzáver svietidla
Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
MT6
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (1 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.