Kambukka Reno 500 ml
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Kambukka Zdravá fľaša Reno 500 ml - Lavender

Kvalitná dizajnová fľaša, ktorá sa ľahko čistí vďaka dvojitému šrobovaciemu veku. Možnosť pridať aj kocky ľadu. Univerzálne viečko, ktoré sa hodí na každý termohrnček a každú fľašu Kambukka, si môžete meniť podľa príležitosti.

Čítajte viacZobraziť menej
19,00 € (s DPH)
Kód:
11-05006
Značka:
Porovnať0
Popis

Ak hľadáte modernú štýlovú fľašu, jednoduchú na používanie, Reno je presne pre vás. Zakrúťte vrchnou časťou viečka a môžete piť. Po odkrútení aj spodnej časti sa vám ukáže široké hrdlo fľaše, vďaka ktorému môžete fľašu jednoducho umyť, alebo bez problémov pridať do vášho nápoja kocky ľadu, lístky mäty alebo plátky citróna. Vezmite si svoje Reno kamkoľvek budete chcieť, veď je 100 % nepriepustný a nápoj vám nevytečie do batoha ani kabelky, jeho skvelým dizajnom sa budete chcieť pred všetkými ukázať a na nosenie je veľmi praktický - chytíte ho jednoducho za rukoväť na vrchnej časti viečka.

Kvalitná dizajnová fľaša, ktorá sa ľahko čistí vďaka dvojitému šrobovaciemu veku. Možnosť pridať aj kocky ľadu alebo plátky citróna vďaka širokému hrdlu. Univerzálne viečko, ktoré sa hodí na každý termohrnček a každú fľašu Kambukka, si môžete meniť podľa príležitosti.

  • rozmery: výška 20,5 cm (bez viečka 16 cm), priemer v najširšom bode 7,1 cm
  • objem fľaše 500 ml
  • univerzálne dvojité šrobovacie viečko
  • materiál tritan: žiadne škvrny alebo pachy
  • zdravá fľaša - neobsahuje BPA
  • viečko aj fľaša vhodné do umývačky riadu
  • nápoj nevytečie - odolné proti úniku tekutín
  • široký otvor pre ľahké čistenie a naplnenie kociek ľadu
Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
11-05006
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
36,00 € (s DPH)
Etna vám podáva horúcu kávu v práci, keď potrebujete plniť náročné úlohy, alebo ľadovo vychladený nápoj po ťažkom tréningu v posilňovni. Vďaka praktickému viečku 3 v 1 si môžete váš nápoj vypiť tak, ako vám vyhovuje a...
42,00 € (s DPH)
Kvalitná dizajnová fľaša, ktorá má náustok s krytom a slamku pre ľahké pitie bez zakláňanie hlavy. Univerzálne viečko, ktoré sa hodí na každý termohrnček a každú fľašu Kambukka, si môžete meniť podľa príležitosti.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.