Santoku nôž s typickou japonskou čepeľou. Všestranný nôž, ideálny pre najjemnejšie krájanie a sekanie na pracovnej doske. Nôž je vhodný na prípravu nielen jedál ázijskej kuchyne, ale aj západnej. Priehlbiny na čepeli zabraňujú prilepeniu krájaných tenkých plátkov k čepeli noža.
Dĺžka čepele je 17 cm.
Názov Santoku pochádza z japončiny a znamená "tri cnosti" (San=tri, Toku=cnosti). Pomenovanie je veľmi trefné, keďže popisuje vhodnosť noža Santoku na sekanie, rezanie a krájanie na kocôčky, pásiky a prúžky.
WÜSTHOF nože sú výrobky najvyššej kvality. Precízna výroba s dôrazom na detail robí tieto nože viac než len nástrojom na prípravu jedla. S nožmi WÜSTHOF zažijete kulinársky zážitok už pri príprave jedla.
Prečo práve nože WÜSTHOF:
čepele vyrezávané presným laserom z plátov ušľachtilej ocele
vynikajúca trvanlivosť a odolnosť noža
mimoriadna ostrosť čepele, ktorá sa ľahko udržuje
vysokoodolné voči korózii
bezškárové spojenie rukoväte a čepele zabezpečuje hygienické používanie
vhodné pre profesionálnych kuchárov aj pre domácich nadšencov
kvalita vyrobená v Solingene v Nemecku
GOURMET – čepele tejto série sú vyrezávané presným laserom z plátov ušľachtilej ocele. Široký sortiment tejto série ju robí zaujímavou pre domácich aj profesionálnych kuchárov. Čierna plastová rukoväť je pevne spojená s čepeľou troma nitmi.