Vykosťovací nôž je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Zúžená čepeľ je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
Dĺžka čepele 14 cm a 16 cm
WÜSTHOF nože sú výrobky najvyššej kvality. Precízna výroba s dôrazom na detail robí tieto nože viac než len nástrojom na prípravu jedla. S nožmi WÜSTHOF zažijete kulinársky zážitok už pri príprave jedla.
Prečo práve nože WÜSTHOF:
čepele vyrezávané presným laserom z plátov ušľachtilej ocele
vynikajúca trvanlivosť a odolnosť noža
mimoriadna ostrosť čepele, ktorá sa ľahko udržuje
vysokoodolné voči korózii
bezškárové spojenie rukoväte a čepele zabezpečuje hygienické používanie
vhodné pre profesionálnych kuchárov aj pre domácich nadšencov
kvalita vyrobená v Solingene v Nemecku
GOURMET – čepele tejto série sú vyrezávané presným laserom z plátov ušľachtilej ocele. Široký sortiment tejto série ju robí zaujímavou pre domácich aj profesionálnych kuchárov. Čierna plastová rukoväť je pevne spojená s čepeľou troma nitmi.
4606/16
- profesionálne klasické kvalitné nekované nože za priaznivú cenu
- ergonomické rukoväte zo syntetického materiálu
- trojnitová rukoväť
WÜSTHOF - kvalita bez kompromisov!