KitchenAid Artisan rýchlovarná kanvica čierna
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Rýchlovarná kanvica KitchenAid 1,5 l 5KEK1522 čierna liatina

Rýchlovarná kanvica KitchenAid o objeme 1,5 l umožňuje nastaviť teplotu vody od 50°C až po 100°C. Toto nastavenie teploty je dôležité pri príprave čajov, pretože nesprávna teplota vody môže negatívne ovplyvniť chuť čaju. Vďaka teplomeru môžete kontrolovať teplotu vody aj keď je mimo základne pripojená do siete.

Robustná, stabilná a pohodlná rýchlovarná kanvica z liateho kovu, má dvojitú stenu, takže udržiava vodu dlhšie teplú a znižuje hlučnosť. LED panel vás informuje o stave ohrievanej vody.

Čítajte viacZobraziť menej
249,00 € (s DPH)
Kód:
5KEK1522EBK
Značka:
Porovnať0
Popis

KitchenAid Artisan rýchl ovarná kanvica, 1,5 l

Pre všetkých milovníkov čaju, ale nielen pre nich, prinášame novú rýchlovarnú kanvicu KitchenAid Artisan, ktorá vás okúzli nielen svojím krásnym zaobleným designom. Vďaka duálnej stene uchová kanvica horúcu vodu dlhšie teplú, vrchný plášť kanvice je chladnejší na dotyk, pri ohrievaní vody je kanvica výrazne tichšia. Nastaviteľná teplota je ideálna pre prípravu rôznych druhov čaju, z ktorých každý vyžaduje inú teplotu vody - na zelený čaj je optimálna horúca, nie však vriaca, čierny naopak vyžaduje vyššiu teplotu. Analógový teplomer ukazuje aktuálnu teplotu vody, aj keď je kanvica mimo kontaktnej podložky. Robustný tvar dodáva kanvici potrebnú stabilitu. Veľká ergonomická rukoväť pre jednoduchú manipuláciu s plnou kanvicou.

  • veľký objem - 1,5 l
  • duálna stena (vonkajšia z hliníku, vnútorná z akrylátu) 
  • nastaviteľná teplota od 50°C až do 100°C
  • analógový teplomer
  • rychlovarná
  • samostatne odnímateľná kanvica z kontaktnej podložky
Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
5KEK1522EBK
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (9 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.