Silampos Miramar lesklá 2,5 l
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Miramar čajník 2,7 litra

411307312620

Objem 2,7 l, vhodná na všetky typy ohrevu, vrátane indukcie.

Čítajte viacZobraziť menej
99,00 € (s DPH)
Kód:
411307312620
Značka:
Porovnať0
Popis

Čajová konvica Miramar od Portugalského výrobcu Silampos je vyrobená z prvotriednj nerezovej oceľe. Má termické dno vyrábané systémom Impact bonding, ktoré umožňuje kvalitný ohrev a možnosť použitia na všetkých typoch sporákov, vrátane indukcie. Vďaka dobrému spracovaniu poskytuje výrobca doživotnú záruku na výrobné a materiálové vady. Pre vaše maximálne bezpečie a pohodlie pri manipulácí je rukoväť tepelne odizolovaná a nepáli.


Konvica Silampos Miramar sa stane vašim dobrým pomocníkom pri príprave obľúbenej kávy alebo čaju. Je opatrená píšťalkou pre signalizáciu varu. Vďaka viečku je plnenie a čištenie konvice hračkou. Elegantný tvar a úžasný lesk konvice z nej urobí okrasu vašej kuchyne. Urobte si z prípravy vašej obľúbenej kávy alebo čaju príjemný rituál a kupujte kvalitné domáce potreby, ktoré vám budú slúžiť veľa rokov.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
411307312620
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
619,00 € (s DPH)
Dizajnový kúsok z kolekcie Sicily is my love , ktorý farbami roztancuje vašu kuchyňu. Nerezová kanvica, s kapacitou 1,7 l, v dizajne legendárneho návrhárskeho dua Dolce & Gabbana. Rukoväť a základňa plast v úprave...

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.