Cremesso Compact Automatic Burgundy Red
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

EASY KÁVOVAR NA KAPSULE HARD RED / SHELL WHITE

Švajčiarsky kávovar na kapsule Cremesso, ktorý vás dostane svojou rýchlou prípravou lahodnej kávy či čaju. Cremesso Easy s 2 programovateľnými tlačidlami pre nastavenie individuálneho objemu šálky a funkcií predprípravky kávy pre ešte výraznejšiu arómu a plnšiu chuť.

Čítajte viacZobraziť menej
99,00 € (s DPH)
Kód:
1000692
Značka:
Porovnať0
Popis

Informácia o produkte

cremesso Easy

Nová generácia kávovarov cremesso Easy vás oslní nielen svojím jednoduchým, efektným dizajnom, ale tiež svojou kompaktnosťou a rýchlosťou prípravy kávy. Vychutnajte si obľúbenú kapsulovú kávu Cremesso, ktorú pripravíte za 15 sekúnd. Výškovo nastaviteľný zásobník je praktický, pretože pod neho umiestnite i svoj obľúbený hrnček či šálku. Cremesso Easy, ako už jeho samotný názov napovedá je jednoduchý na obsluhu, stačí vložiť kapsulu do zásobníka, stlačiť tlačidlo a kávovar sa postará o všetko ostatné.

Stačí iba 15 sekúnd na zahriatie samotného kávovaru, aby pripravil výborné Lungo či Espresso. Zároveň je vďaka tomuto parametru považovaný za jeden z najrýchlejších kávovarov na trhu.

Pre intenzívnejšiu chuť Ristretta či Espressa využite tlačidlo pred-naparením. Samotný tlak 19 barov a pred-naparené kapsule bez obsahu hliníka sa postarajú o všetko ostatné.

Pokiaľ chcete svojmu novému kávovaru predĺžiť životnosť, nezabudnite sa tiež pozrieť na filtračné systémy Brita , ktoré znižujú tvrdosť vody a tým zamedzujú usadzovanie vodného kameňa.

Dve programovateľné tlačidlá pre rôzne objemy kávy či čaju, špeciálne funkcie predparenia kávy pre ešte výraznejšiu arómu.

prechod z režimu "stand by" do režimu "ready" trvá iba 15 sekúnd

energeticky úsporný - v režime "stand by" spotreba 0,3 Watt / h

19tich barová technológia pre profesionálnu prípravu kávy a dokonalú cremu

2 pamäťové tlačidlá na nastavenie individuálneho objemu kávy

prednaparenie - pre ešte výraznejšiu arómu

automatické odstránenie kapsule (vnútorný zásobník na 14 použitých kapsúl)

automatické zastavenie pri nedostatku vody

nastaviteľná výška šálky - 9,1 cm / 14,5 cm / 15,2 cm

objem nádoby na vodu 0,9 l

rozmer: 34,4 x 11 x 24,3 cm

váha: 2,3 Kg

sieťový kábel - dĺžka 86 m

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
1000692
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (6 ):
99,00 € (s DPH)
Švajčiarsky kávovar na kapsule Cremesso, ktorý vás dostane svojou rýchlou prípravou lahodnej kávy či čaju. Cremesso Easy s 2 programovateľnými tlačidlami pre nastavenie individuálneho objemu šálky a funkcií...

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.