PONORNÝ TYČOVÝ MIXÉR BAMIX BBQ DELUXE 200 W, ČIERNY
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

PONORNÝ TYČOVÝ MIXÉR BAMIX BBQ DELUXE 200 W, ČIERNY

Tyčový mixér Bamix DeLuxe BBQ v čiernej farbe. Ideálny darček pre milovníkov grilovania. Súčasťou balenia je okrem samotného mixéra a 4 výmenných nožov nádoba s objemom 400 a 600 ml, food processor so stlačovadlom, stojan v čiernej farbe, zásterka a viacjazyčná kuchárka.

Čítajte viacZobraziť menej
239,00 € (s DPH)
Kód:
100.816
Značka:
Porovnať0
Popis

Informácie o produkte

Ponorný tyčový mixér Bamix BBQ DeLuxe 200 W, čierny

Užite si skvelého švajčiarskeho pomocníka, s ktorého pomocou príprava BBQ už nikdy nebude rovnaká. Multifunkčný pomocník Bamix prichádza s originálnou čiernou zásterou a s veľmi pestrým príslušenstvom, ktoré povýši vaše marinády a prílohy na úplne novú úroveň. Ale nenechajte sa mýliť, tento skvelý pomocník nepatrí len k BBQ, ale aj ku každodennému vareniu. Či už sa jedná o mletie práškového cukru alebo mixovanie krémových polievok, Bamix bude vaším jediným spoločníkom.

·         príkon: 200 W

·         rýchlosť

·         1. stupeň 12 000 otáčok / minútu

·         2. stupeň 17 000 otáčok / minútu

·         hmotnosť: 940 g

·         dĺžka kábla 1,9 m

·         až 5 minút nepretržitej prevádzky

·         maximálny ponor do úrovne kovovej nohy prístroja

 

Balenie obsahuje:

viacjazyčná kuchárka (EN, DE, FR, IT)

Bamix DeLuxe 200 W, čierny

Bamix stojan DeLuxe

čierna zástera Bamix

Food processor so stlačovadlom

čo zvoliť Bamix?

Všetky súčasti ponorných mixérov Bamix, ktoré prídu do kontaktu s potravinami, nepreberajú chuť ani pach použitých surovín a sú vyrobené z nekorodujúcich materiálov. Motor, ktorý spotrebuje menej ako 200 wattov a napriek tomu je vysoko výkonný šetrí nielen energiu ale aj čas. Tyčové mixéry Bamix majú minimálne priestorové nároky, takže ich budete mať vždy pri rukeTichý, výkonný a nevibrujúca motor je ručne skladaný a prechádza niekoľkými kontrolami, preto na neho náš e-shop vašeKuchyne poskytuje záruku neuveriteľných 10 rokov! Otvorená hlava mixéra zaručuje nielen optimálnu cirkuláciu surovín, ale aj jednoduché čistenie.

Ponorné mixéry od švajčiarskej firmy Bamix predstavujú kvalitu, trvanlivosť, nadčasovosť a eleganciu. Už od roku 1954, kedy bol vyrobený prvý tyčový alebo ak chcete, ponorný mixér, sa kládol dôraz na niekoľko dôležitých vlastností mixéra. Kvalita, kompaktnosť a trvanlivosť zastrešená švajčiarskym štandardom ručného spracovania a kontrolou jednotlivého kusu.

 

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
100.816
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
249,00 € (s DPH)
100% výkonný multifunkčný pomocník do vašej kuchyne. Precízny, výkonný, spoľahlivý a tichý. Bamix - bol prvý a stále je najlepší! Jediný mixér stále vyrábaný v Európe. V matne červenej farbe, kombinovaný s čiernymi...

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.