TYČOVÝ MIXÉR BAMIX BABYLINE M200, BIELY
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

TYČOVÝ MIXÉR BAMIX BABYLINE M200, BIELY

100 % výkonný multifunkčný pomocník do vašej kuchyne. Precízny, výkonný, spoľahlivý a tichý. Ideálny darček pre nastávajúcich rodičov. Súčasťou balenia je okrem samotného mixéra bielej farby aj uzatvárateľná sklenená miska na uchovanie potravín, nádobka z odolného plastu s objemom 400 ml s vrchnákom, 3 nadstavce, úložný stojan rovnakej farby a knižka s receptmi na prípravu detskej stravy.

Čítajte viacZobraziť menej
199,00 € (s DPH)
Kód:
101.303
Značka:
Porovnať0
Popis

Tyčový mixér Bamix Babyline M200, biely, 200 W

Ponorný mixér, ktorý najviac ocenia nastávajúci alebo novopečení rodičia, pretože svojou výbavou je ako stvorený na prípravu pokrmov pre tých najmenších. Súčasťou balenia je špičkový tyčový mixér vrátane univerzálneho mixovacieho nadstavca, plastová nádobka s objemom 400 ml na priamu prípravu príkrmov, ale aj sklenená uzatvárateľná nádoba s objemom 220 ml, v ktorej môžete príkrmy uchovávať.

Tyčový mixér  bamix Babyline se stane nepostradatelným pomocníkem při přípravě dětských pokrmů všeho druhu.

Balenie obsahuje :

  • Swissline bamix® tyčový mixér bielej farby
  • dizajnový biely stojan Deluxe
  • tritanovú nádobku 400 ml s čiernym plastovým vrchnákom (BPA free)
  • sklenenú nádobu 220 ml s klipovým plastovým vrchnákom, ktorý má vzduchový ventil
  • multifunkčný nôž
  • disk na šľahanie
  • disk na miešanie – emulgovací disk
  • knižku receptov na prípravu detskej stravy (N, Fr, I), recepty v Aj nájdete tu (pdf 4,44 MB)

Viete, kde vznikol celkom prvý mixér na svete?

Úplne prvý mixér vznikol v roku 1954 vo švajčiarskom meste Mettlen a dostal meno BAMIX. Dnes je jediným ponorným mixérom, ktorý je stále vyrábaný výhradne v Európe! Vďaka excelentnému spracovaniu sa BAMIX vždy stane verným partnerom na dlhé roky, a práve preto si ho mnohí šéfkuchári vyberajú za svojho pomocníka.

Technické špecifikácie:

  • príkon: 200 W
  • rýchlosť:
    1. stupeň 10 000-12 000 otáčok/minúta
    2. stupeň 12 000-17 000 otáčok/minúta (pre väčšie objemy a ťažšie štruktúry pokrmov)
  • hmotnosť: 940 g
  • dĺžka (výška): 34 cm
  • dĺžka kábla: 190 cm, špirálový, čierny
  • až 5 minút nepretržitej prevádzky

Špičkový ponorný mixér bamix nejvíce ocení nastávající nebo novopečení rodiče, protože svou výbavou je jako stvořený pro přípravu pokrmů pro ty nejmenší

Multifunkčný nôž

Sekádrví mixuje surovú aj varenú zeleninu, ovocie, suroviny na detské výživy, varené mäso, mrazené ovocie a kocky ľadu. Využijete ho tiež pri príprave polievok a omáčok, rovnako tak i ľahkých a tekutých ciest, ale tiež pri príprave zmrzliny alebo ľadovej triešte.

 

Nadstavec na miešanie

Mieša a mixuje kokteilyvýživné nápojezeleninové, ale aj ovocné pyré, domáce majonézyzálievky alebo osviežujúce freshe. Vďaka tomuto nadstavcu získate jemnú, ale nadýchanú konzistenciu, ktorá neomrzí.

 

Nadstavec na šľahanie

Šľahá a prevzdušňuje, napr. bielka a smotanu na šľahanie. S týmto nadstavcom ľahko našľaháte krémové polievky a omáčky, ale tiež pripravíte ľahké, jemné a nadýchané pokrmy alebo prvotriednu domácu majonézu!

 

Nádoba s vrchnákom, 400 ml

Viacúčelová nádoba s vrchnákom a objemom 0,4 l je vyrobená z tritanu, ktorý je nielen veľmi odolný voči poškodeniu, ale tiež odoláva vyšším teplotám. Vďaka svojmu tvaru sa nádoba perfektne hodí na prípravu malých porcií snehu z vaječných bielkov, šľahačky, džemov alebo zmrzliny. Nádobka je testovaná na styk s potravinami, BPA free a je vhodná do umývačky riadu aj do mikrovlnnej rúry.

 

 

Nádoba s vrchnákom, 220 ml

Sklenená okrúhla miska s plastovým vrchnákom na klipy, objem 0,22 l. Vrchnák má žlté silikónové tesnenie a vzduchový ventil na prípadné vypúšťanie pary. Táto nádobka je vyrobená z nárazuvzdorného skla, ktoré je nielen veľmi odolné voči poškodeniu, ale tiež ho je možné použiť v bežnej rúre aj mikrovlnnej rúre, znesie teplotu do - 6 ° C v mrazničke. Misku je možné umývať v umývačke riadu.

 

Prečo si zvoliť práve BAMIX?

  • všetky súčiastky, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami nepreberajú chuť ani pach použitých surovín a sú vyrobené z nehrdzavejúcich materiálov
  • šetrí energiu - príkon len 200 wattov, aj napriek tomu je veľmi výkonný: až 17 tisíc otáčok/min
  • jednoduché uskladnenie - minimálne priestorové nároky
  • tichý a výkonný vďaka AC motoru, na ktorý poskytujeme záruku 10 rokov!
  • ľahké čistenie pod vodou vďaka vynikajúcemu tesneniu
  • multifunkčný – každý Bamix obsahuje štyri nadstavce, vďaka ktorým jednoducho vytvoríte polievky, omáčky, sneh z bielkov, kokteily a zmrzliny
  • „otvorená“ hlava mixéra na optimálnu cirkuláciu surovín
Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
101.303
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
249,00 € (s DPH)
100% výkonný multifunkčný pomocník do vašej kuchyne. Precízny, výkonný, spoľahlivý a tichý. Bamix - bol prvý a stále je najlepší! Jediný mixér stále vyrábaný v Európe. V matne červenej farbe, kombinovaný s čiernymi...
389,00 € (s DPH)
Tyčový mixér Bamix M200 v krémovej farbe, ktorý je priamo zostavený na prípravu sladkého pečenia. Súčasťou balenia je okrem samotného mixéra aj food processor, Slices, nádoby s objemom 1000, 400 a 600 ml a 4 nástavce.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.