TYČOVÝ MIXÉR BAMIX SWISSLINE M200, ČERVENÝ MAT, 200 W
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

CHRISTMAS BOX M200 TYČOVÝ MIXÉR, MEDENÝ

100% výkonný multifunkčný pomocník do vašej kuchyne. Precízny, výkonný, spoľahlivý a tichý. Bamix - bol prvý a stále je najlepší! Jediný mixér stále vyrábaný v Európe. V matne červenej farbe, kombinovaný s čiernymi doplnkami.

Čítajte viacZobraziť menej
249,00 € (s DPH)
Kód:
100.521
Značka:
Porovnať0
Popis

Tyčový mixér Bamix Christmas Edice, medená farba, 200 W

Užite si skvelého švajčiarskeho pomocníka, s ktorým zvládnete prípravu slávnostného menu aj pečenie vianočného pečiva jedna báseň. Multifunkčný pomocník bamix s veľmi pestrým príslušenstvom povýši vaše kulinárske snaženie na úplne novú úroveň. A nenechajte sa mýliť, tento skvelý tyčový mixér s príslušenstvom vám nepomôže len pri pečení, ale využijete ho tiež pri každodennom varení. Či už pôjde o namletie práškového cukru na obaľovanie cukroviniek, krémovú polievku k obedu, alebo namixovanie omáčky či dipu na slávnostnú hostinu, ponorný mixér bamix bude najbližšie vaším dokonalým pomocníkom a jediným spoločníkom v kuchyni, na ktorého nedáte dopustiť. 

Tyčový mixér Bamix Christmas Edice, medená farba.  Súčasťou vianočnej sady sú aj vykrajovačky, kuchárka vianočných receptov a food processor.

Balenie obsahuje:

Bamix M200, medený

Tyčový mixér lesklej medenej farby s čiernym logom bamix. Ponorný mixér s príkonom 200 W, ktorý vydrží až 5 minút úplne nepretržitej prevádzky. Ergonomicky tvarovaný, rukoväť príjemná do ruky, hmotnosť 940 g.
Dva rýchlostné stupne: rýchlosť: 1. stupeň 12 000 otáčok/minúta, 2. stupeň 17 000 otáčok/minúta. Čierny špirálový kábel dlhý 190 cm. Maximálny ponor je možný do úrovne kovovej nohy prístroja.

 

 

Bamix stojan DeLuxe

Stojan z odolného čierneho plastu, ktorý jednoducho postavíte na kuchynskú linku a pohodlne do neho umiestníte nielen samotný mixér, ale aj všetky doplnkovékotúče tak, aby ste všetko mali vždy poruke. 

 

 

 

 

Vykrajovačky na vianočné pečivo

5 ks vianočných vykrajovačov z nehrdzavejúcej ocele v ozdobnom sťahovacom látkovom vrecúšku. 

 

 

Food processor so stláčadlom

Pomocou food processorua  premeníte váš tyčový mixér Bamix na výkonný elektrický mlynček, ktorý vám uľahčí spracovanie všetkých druhov potravín - sušených i čerstvých. Spoľahlivo v ňom spracujete sušenú zeleninu, tvrdý syr, čokoládu, cukor, koreniny (muškátový oriešok, škorica, korenie, rasca), kávu, oriešky, sušené ovocie, obilniny, mak aj čerstvé bylinky.

Multifunkčný nôž

Seká, drví a mixuje surovú aj varenú zeleninu, ovocie, suroviny na detské výživy,varené mäso, mrazené ovocie a kocky ľadu. Využijete ho tiež na prípravu polievok aomáčok, ale aj ľahkých a tekutých ciest. Využijete ho tiež na prípravu zmrzliny alebo ľadovej triešte.

Nôž na mäso

S týmto nožom získajú tuhé potraviny nielen nadýchanú, ale aj krémovú konzistenciu. Ideálne pri mixovaní  surového a aj vareného mäsa.

Šľahací disk

Šľahá a prevzdušňuje napr. bielka a smotanu na šľahanie. S týmto nadstavcom ľahko našľaháte krémové polievky a omáčky, ale aj pripravíte ľahké, jemné a nadýchané pokrmy.

Miešací disk

Mieša a mixuje koktaily, výživné nápoje, zeleninové ale aj ovocné pyré, domáce majonézy, zálievky alebo osviežujúce freshe. Vďaka tomuto nadstavcu získate jemnú, ale nadýchanúkonzistenciu, ktorá neomrzí.

 

Nádoba 600 ml s vrchnákom

Viacúčelová nádoba s vrchnákom, objem 0,6 l.Táto nádoba je vyrobená z polykarbonátu, ktorý je veľmi odolný voči poškodeniu, ale tiež odoláva aj vyšším teplotám. Táto nádoba sa perfektne hodí na prípravu snehu z vaječných bielkov, šľahačky, džemov alebo zmrzliny.

 

Vianočná kuchárska kniha

Kuchárska kniha obsahuje 15 receptov na vianočné pečivo a sladkosti a tiež 5 receptov na slávnostnú hostinu. Nechýba obľúbené linecké alebo napríklad vianočný kapor. V kuchárskej knihe vo formáte A5 s farebnými fotografiami a popisom receptov krok za krokom nájdete tiež veľa zaujimavých rád na ozdobenie sušienok a vianočných perníčkov.

 

 

 

Prečo si zvoliť Bamix?

Všetky súčasti ponorných mixérov Bamix, ktoré prídu do kontaktu s potravinami, nepreberajú chuť ani pach použitých surovín a sú vyrobené z nekorodujúcich materiálov. Motor, ktorý spotrebuje menej ako 200 wattov a napriek tomu je veľmi výkonný šetrí nielen energiu, ale aj čas. Tyčové mixéry Bamix majú minimálne priestorové nároky, takže ich budete mať vždy porukeTichý, výkonný a nevibrujúci motor je ručne skladaný a prechádza niekoľkými kontrolami, preto na neho náš e-shop popasta.sk poskytuje záruku neuveriteľných 10 rokov! Otvorená hlava mixéra zaručuje nielen optimálnu cirkuláciu surovín, ale aj jednoduché čistenie.

Ponorné mixéry od švajčiarskej firmy Bamix predstavujú kvalitu, trvanlivosť, nadčasovosť a eleganciu. Už od roku 1954, kedy bol vyrobený prvý tyčový alebo ak chcete ponorný mixér, sa kládol dôraz na niekoľko dôležitých vlastností mixéra. Kvalita, kompaktnosť a trvanlivosť zastrešená švajčiarskym štandardom ručného spracovania a kontrolou jednotlivého kusa.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
100.521
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.