Peugeot darčekové balenie ixon zatvárací nôž 3 v 1 + kožené puzdro
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

darčekové balenie ixon zatvárací nôž 3 v 1 + kožené puzdro

56,00 € (s DPH)
Kód:
200626
Značka:
Porovnať0
Popis

Peugeot darčekové balenie Ixon zatvárací nôž 3 v 1 s koženým puzdrom

Praktický spoločník na cesty aj piknik, u ktorého vás na prvý pohľad zaujme jednoduchý čistý dizajn a elegantné krivky, má telo zo zamaku a čepeľ z nerezovej ocele typu 440 C, zaručujúcu perfektnú ostrosť. Súčasťou balenia je aj kožené čierne puzdro. Všetko je uložené v jasne červenej darčekovej krabičke v prevedení matný kartón sa zdobnými nostalgicky vintage kuchynskými motívmi a logom Peugeot, vyvedený parciálnym, vysoko lesklým lakom.

 

K akcii vždy pripravený

Vreckový zatvárací nôž s celkovou dĺžkou 24 cm vďaka svojmu zaoblenému tvaru skutočne do vrecka veľmi ľahko vkĺzne. Je samozrejme vybavený bezpečnostnou poistkou proti samovoľnému zatvoreniu. 9,4 cm dlhá nerezová čepeľ noža sa po počuteľnom zaklapnutí automaticky zablokuje proti sklopeniu. Pre spätné zatvorenie noža treba stlačiť krúžok na rukoväti, čím sa zámok opäť otvorí a nôž možno sklopiť. Peugeot Ixon nôž je multifunkčný, okrem vývrtky je opatrený tiež otváračom na fľaše alias zrezávačom ochranných fólií, umiestnených cez korok či fľaškový uzáver.

 

krásny darček

Nerezový Ixon nôž je s ohľadom na svoju multifunkčnosť vhodným spoločníkom nielen pre turistiku, ale umožní vám byť aj pozorným hostiteľom pri piknikoch či garden party. Má vysoko elegantný vzhľad, vďaka ktorému by mohol byť vhodným darčekom aj pre ženy.

 

Čo je to Zamak

Jedná sa o zliatinu zinku, hlinka, horčíka a medi, vyznačujúcu sa vynikajúcou odolnosťou voči korózii, ľahkou zdobitelnosťou a leštiteľnosťou. Zamaková rukoväť noža Ixon je potiahnutá titánom a prináša tak elegantný odraz historických, viac ako 200 ročných skúseností spoločnosti Peugeot pri práci s kovmi.

 

 

 

 

 

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
200626
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.