Peugeot Zanzibar zmes korenia na ryby
Peugeot zásobník s korením určeným pre unikátny mlynček na korenie Peugeot Zanzibar, ktorý umožňuje jednoduchú výmenu a môžete sa tak priamo pri stole vydať na objavnú cestu po korenistých plantážach, na ktorých pestujú prémiové druhy toho najkvalitnejšieho korenia.
Pôvod a história
Vytvoriť zmes korenia nie je ľahký proces. Obtiažnosť spočíva vo vyvážení aromatickej jemnosti a sily, aby posunuli pokrm na novú úroveň. Zmes na ryby sa vyznačuje výraznou vôňou a strednou pálivosťou, čo dokonale podčiarkuje jemnú chuť rybieho mäsa, mušlí a morských plodov. Zmes obsahuje biele korenie, ktorý dodáva silu a eleganciu, divoké biele korenie s nádychom aromatických bylín, koriander s chuťou citrusového ovocia, fenikel s ovocnou a výraznou chuťou, a ružové korenie s kvetinovou arómou.
Tipy a použitie v gastronómii
Najlepšie sa hodí na ryby, ale aj na morské plody a mušle. Je vynikajúce k obalovaným morským plodom, biskvitom, paštétam z morských plodov a Carpaccio zo surových rýb, tatárskym biftekom a ceviche. Dokonalá je kombinácia s morským ďasom v paradajkovej omáčke alebo s pečenou pražmou. Okrem toho je ideálna pre rozvinutie jemnej chuti ustríc.
O chuti
Táto zmes sa vyznačuje čerstvým, zeleninovým nádychom s náznakmi ovocia a kvetín.
Dominujú feniklové semienka s anízovou chuťou.
najlepšia kombinácia
Lososový steak s paradajkovou omáčkou.
Klasická kombinácia
Vyprážané mušle s bazalkou.
prekvapivá kombinácia
Tatársky biftek s morskou pražmou s avokádom.
Vyprážané mušle s bazalkou
Do rozpálenej panvice s olivovým olejom pridajte rôzne mušle (slávky, mušle jedlé, srdcovky, hrebenatky, atď.). Akonáhle sa ulity otvoria a voda sa odparí (každú mušľu, ktorá sa neotvorila, odstráňte), pridajte lístky bazalky. Podávajte v šalátovej miske. Pokvapkajte olivovým olejom a ochuťte hrubo mletou zmesou na ryby.
Odporúčané mletie: veľmi hrubé (6)