Peugeot Zanzibar slnečné slané vločky z indie, 21 g
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Zanzibar slnečné slané vločky z indie, 21 g

7,80 € (s DPH)
Kód:
33958KS
Značka:
Porovnať0
Popis

Slnečné slané vločky z Indie

Táto slaná zmes pochádza z najčistejších vôd prílivových lagún v Severovýchodnej Indii, kde je získavaná osvedčeným pôvodným procesom. Voda sa odparuje pod lúčmi príjemného slnka a jemného vetra, práve v týchto podmienkach sa vytvára slaný kryštál. Obyvatelia v okolí lagún používajú pri získavaní soli drevené pádla, aby vybrali kryštály so zvláštnou starostlivosťou, následne ich sušia priamo na slnku. Toto prírodné sušenie dodáva soli charakteristickú štruktúru, ktorá je chrumkavá a má tendenciu sa vykrištalizovať do vločkiek. Vďaka tomu si tiež zachováva vysoký podiel minerálu.

 

chuť

Čistota vody a vysoký podiel minerálov dodáva tejto soli osobitú chuť. Táto zmes je pozoruhodná najmä pre jej jemnú slanosť, vďaka ktorej má širokú škálu využitia. Táto zmes soli je určená pre skutočných gurmánov, bude vašim ideálnym pomocníkom pri dochucovaní.

 

gastronomický tip

Slnečné slané vločky dovedú k dokonalosti takmer každé jedlo. Ak ale chcete skúsiť niečo nové, použite túto soľ pri čokoládovom alebo karamelovom základe na prípravu dezertov.

 

Klasická kombinácia

Vyprážané hrušky na masle s vanilkovou zmrzlinou.

 

S čím rozhodne vyskúšať?

Ak radi experimentujete, vyskúšajte Slnečné slané vločky s plátkovanou studenou čokoládou a chrumkavými sušienkami.

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
33958KS
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.