Zanzibar červené korenie kampot, 20 g
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.
×

Zanzibar červené korenie kampot, 20 g

7,80 € (s DPH)
Kód:
32760KS
Značka:
Porovnať0
Popis

Peugeot Zanzibar červené korenie Kampot

Kambodža

Peugeot zásobník s korením určeným pre unikátny mlynček na korenie Peugeot Zanzibar, ktorý umožňuje jednoduchú výmenu a môžete sa tak priamo pri stole vydať na objavnú cestu po korenistých plantážach, na ktorých pestujú prémiové druhy toho najkvalitnejšieho korenia.

 

Pôvod a história

Červené korenie sa v Kampote nepestovalo do doby, než sa objavil Gérard Vives. S rovnakým záujmom o kvalitu a rešpektovanie prírody, ktoré ho viedli k oživeniu regionálnej výroby čierneho korenia, zaviedol v rámci projektu Farmlink, výzvu na vytvorenie prísne prírodného procesu, ktorý umožní zrelému koreniu uchovávať si krásnu červenú farbu aj po sušení. V priebehu času pestovatelia vynašli postup, ktorý sa rozšíril v celom regióne, k potešeniu každého gurmána.

 

Tipy a použitie v gastronómii

Je výborný na ochutenie kurčiat, hydiny, bieleho mäsa, bravčového kolena, jahňacieho mäsa, teplých šalátov a ančovičiek. Možno ho tiež použiť ako alternatívu čierneho korenia najmä k červeným mäsám alebo tučným rybám.

 

O chuti

Červeno-hnedé korenie je veľmi silné a pálivé. Toto očarujúce a elegantné korenie má nádych pečeného chleba a cestovín, citrusového ovocia, korenia a ananásu.

 

najlepšia kombinácia

Teľacie plátky s tekvicovým krémom.

 

Klasická kombinácia

Bravčová sviečková s horčicovou omáčkou.

 

prekvapivá kombinácia

Grilovaný jahňací rezeň s mätovou omáčkou a pomarančom.

 

Bravčová sviečková s horčicovou omáčkou

Osmažte sviečkovú s kúskom masla na rozpálenej panvici. Až zhnedne zo všetkých strán, uberte oheň a nechajte ju dopiecť podľa svojej chuti. Udržujte sviečkovú teplú. Pridajte polovicu pohára suchého bieleho vína, pridajte dve lyžice horčice a premiešajte vareškou. Potom pridajte štyri lyžice kyslej smotany. Na miernom ohni nechajte omáčku zhustnúť. Medzitým nakrájajte sviečkovú na hrubé plátky. Skontrolujte, či textúra omáčky je konzistentná a dajte ju na tanier. Potom na omáčku vložte plátky sviečkovice, osoľte, bohato ochuťte korením Kampot a ozdobte nasekanou pažítkou.

Odporúčané mletie: stredné alebo hrubé (4 alebo 5)

 

Čítajte viacZobraziť menej
Podrobnosti o produkte
32760KS
Recenzie
Žiadne názory
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.